Povratak u Partizan? On ima druge planove...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.12.2014.
18:30
Izvor: Sportske.net, Sport

Tokom protekle nedelje pojavila se mogućnost da bi redove Partizana ove zime mogao da pojača i jedan njihov nekadašnji fudbaler, ali od toga izgleda da ipak neće biti ništa.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Kako je preneo današnji ''Sport'', ofanzivni fudbaler kruševačkog Napretka Nikola Trujić razmišlja u potpuno drugom smeru, pa mu po svoj prilici, u ovom trenutku povratak u Partizan i ne pada na pamet.

Naime, ranije pominjano interesovanje Marseja za ovog fudbalera je izgleda ozbiljno, pa i sam fudbaler u jeku zimskog odmora vredno radi na održavanju forme, kako bi spreman dočekao potencijalni transfer na ''Velodrom''.

''Angažovao sam trenera, privatno treniram i nastojim da budem spreman za Marsej. Oko mog prelaska ne mogu ništa konkretnije da kažem, slušam savete iz agencije koja zastupa moje inteese, a najvažnije je da budem spreman'', poručio je Trujić u izjavi za ''Sport''.

Podsetimo, Napredak je već napustio Miloš Cvetković, koji će na proleće braniti boje Crvene zvezde, Trujićev odlazak je takođe gotovo izvestan, pa narednih dana treba očekivati i vesti o mogućim pojačanjima kruševačkog superligaša.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 22.12.2014
20:02

Ne treba nam, pod ugovorom je + u veznom redu imamo Ilića, Luku, Marinkovića, Ninkovića, Pantića, Živkovića i Grbića. Nije nam potrebno pojačanje jer imamo previše igrača trenutno na njegovoj poziciji, samo Stefan Babović i Enver Alivodić dolaze u obzir i to samo ako prodamo 1-2 od gore pomenutih igrača.