Povratak otpisanog - Everton spreman za odlučujuće bitke!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.05.2017.
12:20
Izvor: Sportske.net

Brazilac je još jednom pokazao od kakvog je materijala, biće spreman za odlučujuće bitke u borbi za trofeje.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Veliki udarac za fudbalski klub Partizan predstavljala je povreda i odsustvo Brazilca Evertona Luiza, ali je neumorni vezista još jednom pokazao od kakvog je materijala.

Pre petnaest dana Everton je doživeo povredu skočnog zgloba i činilo se da stručni štab neće moći da računa na Brazilca do kraja sezone.

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev bio je optimista i izrazio nadu da će se Everton oporaviti pre roka što se i dogodilo.

"Evertonu je sve bolje. Verovatno ga neće biti za vikend protiv Voždovca, ali će biti spreman za narednu sedmicu kad nas očekuju poslednje dve utakmice u prvenstvu", rekao je Marko Nikolić.

Ukoliko Brazilac dovrši rehabilitaciju prema predviđenom planu Nikolić će na njega moći da računa za prvenstvene duele sa Radničkim iz Niša i lučanskom Mladosti, ali i za finale Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom.

Partizan narednu utakmicu igra u subotu protiv Voždovca i to pred praznim tribinama zbog kazne koju je crno-belima izrekla Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budimo.ljudi
Thursday, 11.05.2017
13:00

Drag mi je Everton, borben je i sve to, ali... Mora se priznati da pomalo jeste prgav, živac je što bi se reklo. Kad izgubi loptu na sredini a sudija mu ne svira faul, onda se zaleti u pritivničkog igrača sa takvom željom za osvetom da imam utisak da bi mu nogu polomio.. Mogao bi neko da mu skrene pažnju jer je stvarno šteta, odličan je igrač. Iako po izgledu podseća na Meda Kamaru, ipak bih rekao da je kvalitetom bliži Žuki

avatar
Android Komarac
Thursday, 11.05.2017
12:47

Igracina za nasu ligu. Nikad se ne predaje i zato ga jako cijenim

avatar
Thursday, 11.05.2017
12:45

Radin i Kosović odlično odradili utakmicu protiv Vojvodine. Kosović je dosta napredovao, a Radin pokazao sa par poteza da nije samo puki defanzivac.

avatar
Manager
Thursday, 11.05.2017
12:35

Idemo po duplu krunu!