Potvrđeno - Zvezda u Novom Pazaru (opet) pred praznim tribinama!

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.12.2014.
18:48
Izvor: Sportske.net

Ono o čemu se spekulisalo posle incidenata u Novom Pazaru tokom meča sa Partizanom, danas je praktično i potvrđeno.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

S obzirom na slabu organizaciju utakmice sa Partizanom i dobro poznate incidente koji su se dešavali tokom tog duela (između ostalog, trener Partizana pogođen petardom), bilo je u startu jasno da će stadion Novog Pazara do daljnjeg biti suspendovan.

Ipak, na disciplinskim organima je bilo da odluče na koliko mečevca će se ta suspenzija odnositi i da li će ona ''zakačiti'' i utakmicu sa Crvenom zvezdom početkom proleća.

Danas je, kako smo i objavili, odluka o kaznama doneta, a Novi Pazar će naredne tri utakmice na svom terenu odigrati pred praznim tribinama, uz novčanu kaznu od milion dinara.

To praktično znači, da će tribine stadiona novopazarskog superligaša biti zaključane za mečeve sa Čukaričkim u 17. kolu, zatim sa OFK Beogradom u 19. kolu i, što je izazvalo i najviše pažnje, sa aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom u 21. kolu.

Ovo je već drugi put za dve i po godine, da će Pazarci dočekati beogradske crveno-bele bez prisustva navijača. Prethodno se to dogodilo 26. avgusta 2012. godine, u trećem kolu Superlige, u sezoni 2012-2013.

Tada je Crvena zvezda slavila sa 2-1. Novi Pazar poveo je golom Miloša Bogunovića, ali su Filip Kasalica i Luka Milunović doneli Zvezdi preokret i prvu pobedu u toj sezoni...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke