Potvrđeno - Vulićević nije teže povređen!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.12.2015.
17:42
Izvor: Sportske.net

Horor povreda koju je Miroslav Vulićević doživeo na startu meča sa Voždovcem ipak nije toliko teška kako se u prvi mah mislilo ali je jesenji deo sezone svakako završen za desnog beka Partizana.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Muk koji je početkom kup utakmice između Voždovca i Partizana nastao na stadionu na Vračaru posle povrede Miroslava Vulićevića slutio je da je desni bek crno-belih teško povređen.

U prvi mah se činilo da je desni bek Partizana doživeo težak prelom desne ruke, ali se ispostavilo da je "samo" pokidao ligamente zbog dislokacije lakta.

"Vulićević je pretrpeo ozbiljnu luksaciju lakta, sa pokidanim ligamentima, ali nema znakova preloma. Urađena mu je repozicija i on će u naredne tri sedmice morati da nosi gips" rekao je za "mozzartsport" doktor Ilija Rosić.

Uprkos tome što se ne radi o tako lakoj povredi, u odnosu na ono na šta se sumnjalo, Miroslav Vulićević je dobro prošao.

Desni bek crno-belih neće biti u konkurenciji za tim u poslednje četiri utakmice jesenjeg dela sezone ali će svakako biti spreman za zimske pripreme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 03.12.2015
09:04

Sreća u nesreći... Barem će biti spreman za zimske pripreme.

avatar
degrobarizator
Thursday, 03.12.2015
00:55

Drago mi je sto nije ozbiljnija povreda u pitanju i zelim mu brz oporavak.

avatar
Death to Krcuns!
Wednesday, 02.12.2015
18:55
avatar
116 GODINA VELICINE
Wednesday, 02.12.2015
18:48