Potvrđeno - Terzić pregovarao sa bivšim trenerom Partizana!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.05.2015.
18:40
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je kako trenutno stoje stvari oko izbora novog trenera i sportskog direktora kluba. Koga je uprava Zvezda želela da dovede, koji ih je odbio i koje još ostao u igri?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Kad je Crvena zvezda u pitanju, ovih dana su veoma aktuelne teme izbora šefa stručnog štaba posle odlaska Nenada Lalatovića, kao i imenovanje sportskog direktora.

Već smo u više navrata izveštavali na tu temu, a danas je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić otkrio neke od najaktuelnijih detalja.

Naime, on je u izjavi za ''Blic'', konstatovao da je lično pregovarao sa Miodragom Božovićem, zatim Ivanom Jovanovićem, kao i bivšim trenerom Partizana, a doskorašnjim strategom španske Kordobe, Miroslavom Đukićem!

Međutim, ni sa jednim od njih trojice nije postignut dogovor!

''Pričao sam satima sa njima. Ali, oni su radili za po milion evra, a šta mi da im ponudimo? Đukić ne može zbog porodične situacije, Jovanović je potpisao novi ugovor, a mislim da će sa Božovićem biti teško da dođe'', konstatovao je Terzić.

Posle neuspelih pregovora sa njima, sada se razmišlja između dva nova rešenja.

''Suzili smo krug na dvojicu i obojica su domaći treneri'', otkrio je Terzić.

On nije želeo da govori o imenima, ali se spekuliše da bi to mogli da budu Milovan Rajevac i Vladimir Petrović Pižon.

Ni izbor sportskog direktora ne ide glatko. Vlada Jugović i Vlada Stošić su se zahvalili na ponudama, pa je u igri ostao još Mitar Mrkela, koji ovih dana ima obaveza oko Svetskog prvenstva za omladince na Novom Zelandu.

''Nije lako naći direktora. Pa ni jedan klub kod nas ga nema. Nije lako, pogotovo u Zvezdi, nikada se ne zna kada će da zagrmi tribina pa sve ostavljaj i odlazi'', zaključio je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Zizovic
Friday, 29.05.2015
17:44

Ne znam samo što se muče toliko, ako je jedini problem određivanja sastava tima, neka angažuju dobrog pomoćnika a Terzić ili Kokeza ili svi zajedno nek budu treneri i uštedeće para. Kad im netreba škola ni iskustvo(Kokeza, Tončev itd) za vođenje kluba, neka vode i treninge.

avatar
Dzonifer :D
Friday, 29.05.2015
15:12

Budimo realno,zadnjih par godina,kada god Zvezda ostane bez trenera govorilo se da ce naslednik bivseg trenera na klupi Zvezde biti upravo Pizon ili Rajevac,ali uvek bi dolazio neko treci... :D

avatar
mibo$$$.
Friday, 29.05.2015
10:02

Kakav naslov:terzic pregovarao sa bivsim trenerom partizana...kao da je to sustina ove konferencije..Zasto nepisete KADA CE BITI DONET ZAKON O SPORTU ILI KADA CE SE PRIVATIZOVATI KLUBOVI U ZEMLJI.

avatar
Bata
Thursday, 28.05.2015
21:14

Kako stoje stvari Lalatović ostaje,sem njega niko neće da radi za klikere

avatar
Zvezdas od rodjenja
Thursday, 28.05.2015
20:42
avatar
Thursday, 28.05.2015
20:38

Zovite Živu da radi za 10 maraka :D

avatar
Marko Kralj
Thursday, 28.05.2015
19:12

Ako ne moze Bozovic onda je svejedno koji je od ove dvojice. Da li Pizon ili Rajevac jedino dobro je sto obojica vole da forsiraju mlade igrace..

avatar
Pera Zambula opet
Thursday, 28.05.2015
19:32

Aman vise sa tim forsiranjem mladih igraca, koje vi to mlade igrace imate pa da ih toliko forsirate? Ko vam uopste protura tu pricu, forsirate mlade igrace i onda ce oni da sazrevaju 3 do 5 godina i onda cete daih prodate i da dominirate nasim fudbalom??? Da li ti zaista u to verujes? Skole fudbala Partizana, Vojovodine i Rada su mnogo bolje nego vasa pa opet ti mladi igraci zavrse svi na slican nacin, prodati jos u ranim karijerama za bud zasto i velike provizije.... Ne zamlacujte se vise smesnim pricama i obecanjima, kad bi to tako islo to bi svi radili :) Luka Jovic je jednini veliki talenat vase skole trenutno i evo vec je prodat 70 posto fondu Pninija Zahavija. O cemu dalje da pricamo? Pogledaj ko vam vodi klub kao i nama, i ti mislis da ces porad takvih ljudi videti jak Partizan ili jaku Zvezdu :) Budimo realni malo :)

avatar
Boki1993
Friday, 29.05.2015
00:31

treba forsirati nasu decu, bolje njih nego tamo neke strance koji nemaju vezu sa fudbalom.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Friday, 29.05.2015
00:15

haha jeste jedini,a u reprezentaciji koja je fenomenalna Ristic,Jovic,Rajkovic,Grujic,Vukasin Jovanovic,bolja radova i vasa sigurno ahha da da

avatar
mibo$$$.
Thursday, 28.05.2015
22:17

Koja bre skola partizana,to se gasi jos malo,kao u kosarci nema vas.

avatar
kostajnicacz
Thursday, 28.05.2015
20:41

a stoper Jovanovic? zar on nije talenat. i nije bit da se forsiraju mladi igraci da bi se dominiralo vec jedino mladog igraca mozes da prodas a to je jedini nacin da se pokusa opstati jer od privatizacije verovatno nema nista. sto se tice uprave to si u pravu i tako ce nam biti dok se ili ne prodamo ili ugasimo

avatar
Pera Zambula opet
Thursday, 28.05.2015
18:46

Ne prelazimo mi tako lako u tudje redove :)