Potvrđeno - Sparta dva meseca bez skupo plaćenog pojačanja

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.08.2017.
10:51
Izvor: Sportske.net

Olakšavajuća okolnost za Crvenu zvezdu u revanšu sa Spartom. Strateg kluba iz Praga Andrea Stramaćoni sigurno neće moći da računa na skupo plaćeno pojačanje.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Vicešampion Srbije u četvrtak gostuje Sparti u okviru revanš susreta trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope i brani prednost od 2:0 stečenu u prvoj utakmici.

Zvezdi bi u Pragu posao mogao da bude olakšan jer Sparta neće moći da računa na skupo plaćeno pojačanje iz zadnje linije.

Turski internacionalac Semih Kaja povredio je stopalo na meču sa Bohemijansom, a naknadnim pregledima utvrđeno je da je došlo do naprsnuća kosti i da ga čeka dvomesečna pauza!

Andrea Stramaćoni projektovao je bivšeg štopera Galatasaraja kao stožera odbrane ali će već na startu sezone imati veliki problem.

Tako bi u meču sa Crvenom zvezdom štoperske pozicije trebalo da pokriju Lukaš Mareček i Lukaš Štetina koji je ovog leta stgiao iz Dukle.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Tuesday, 01.08.2017
12:16

Cekati i iz kontre da Boaci zakuca prolaz u 4.kolo i onda i da sreca dodje u zrebu

avatar
Al(a)din
Tuesday, 01.08.2017
11:33

Definitivno posao laksi po Boacija, jos 2 gola i eto plej of za LE. Samo da sreca posluzi Zvezdu i da konacno vidimo nase klubove u grupnoj fazi LS(Vardar, Rijeka), i LE

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 01.08.2017
11:45

Šta je sa Rosickim? Đakerinijem i još jedan mi se čini da je bio povređen za prvu utakmicu

avatar
FaStee
Tuesday, 01.08.2017
12:01

Djakerini nema pravo nastupa,a rosicki je sad za vikend odigrao 20 minuta,sigurno da nece biti spreman za vise od 45 min

avatar
LuckyStrike
Tuesday, 01.08.2017
11:20

Ako Zvezda da gol nema sta da se priča nece primiti 4.. nece to sebi dopustiti... treba samo bistre glave i pametno da izadju na teren.. da se odigra pazljivo saceka jedna kontra daju gol kazu im prijatno i dovidjenja... Sparta ce od 1 minuta da se zaleti i da nasrne iz sve snage i to je sansa ali samo bez panike i smireno... gol u gostima i kraj.. i posle nam dajte Everton Marsej malo da se opustimo pred grupnu fazu.. :-)