Potvrđeno - Partizan dobio novo pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.01.2015.
19:40
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Najave su se obistinile, dogovor je postignut, rukovodstvo kluba iz Humske ga verifikovalo i sada samo čekamo termin zvanične promocije drugog pojačanja crno-belih ove zime.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Partizan polako, ali sigurno, sklapa mozaik tima za prolećni deo sezone.

Kad su u pitanju pojačanja, posle Stefana Babovića, ugovor će biti potpisan i sa Nemanjom Tubićem, kako smo još ranije izvestili.

Ako je i postojala određena dilema da li će baš Tubić biti novi štoper Partizana, večeras je i ona razrešena, posle sednice najužeg rukovodstva kluba.

Kako se i očekivalo, uprava je dala dozvolu za realizaciju ovog transfera i kako prenose ''Novosti'', u naredna dva dana treba očekivati i njegovo zvanično predstavljanje u Humskoj.

Podsetimo još jednom, Nemanja Tubić ima 30 godina, karijeru je i počeo u omladinskom pogonu Partizana, ali nije dobio priliku u seniorskoj konkurenciji. Zato se 2004. godine preselio na Banovo brdo, gde je u naredne četiri godine branio boje Čukaričkog, s tim da je jedan period proveo i na pozajmici u Radničkom iz Obrenovca.

Potom je usledila selidba u Genk, gde se nije istakao, ali jeste u ukrajinskim Karpatima, čije je boje branio od 2009. do 2011. godine. Iz Ukrajine je otišao u ruski Krasnodar, da bi prošle godine pojačao beloruski BATE Borisov, iz koga u Partizan stiže kao slobodan igrač.

Svakako, Tubić će biti veliko pojačanje Partizana ove zime, mesto štopera je postalo deficitarno posle odlaska Vojislava Stankovića, ali sada treba očekivati da odbrana Partizana na proleće bude mnogo čvršća.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke