Potvrđeno - Partizan bez trenera u prva četiri kola!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.02.2015.
18:51
Izvor: Sportske.net

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije potvrdila je kaznu koju je Disciplinska komisija izrekla treneru Partizana nakon duela u Novom Pazaru što znači da Marko Nikolić neće moći da vodi ekipu sa klupe na prve četiri utakmice prolećnog dela sezone.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Žalba koju je fudbalski klub Partizan uložio na odluku Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije vezano za kaznu izrečenu na račun Marka Nikolića odbijena je u sredu od strane Komisije za žalbe.

Predsednik Komisije za žalbe Marjan Rnić potvrdio je za "Novosti" da kazna od tri meseca zabrane vođenja ekipe na takmičarskim utakmicama ostaje na snaze a Nikolić će uz to morati da plati 300.000 dinara.

"Nikoliću je potvrđena kazna od 300.000 dinara i tri meseca suspenzije. Istina, u njegovo ime se žalio Partizan, pa smo na adresu klupske administracije i poslali konačnu odluku na koju ne postoji pravo žalbe" rekao je Rnić.

Prvobitnom odlukom Marku Nikoliću je zabranjeno da vodi ekipu do 11. marta a kako je suspenzija ostala na snazi crno-beli će u prva četiri kola prolećnog dela sezone biti bez kormilara.

Podsećamo da je Marko Nikolić kažnjen zbog vređanja arbitara utakmice Novi Pazar - Partizan ali i zbog ulaska u restriktivni prostor po završetku utakmice.

Ukoliko se u Partizanu ne odluče za neke druge mere, "Parni Valjak" će u duelima sa Voždovcem (21. februar), Radničkim iz Niša (28. februara), Donjim Sremom (4. mart) i Radom (8. mart) sa klupe voditi prvi pomoćnik šefa struke Zvonko Varga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke