Potvrđeno - Ovo je Zvezdin dres za sezonu 15/16!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.03.2015.
23:53
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda potvrdio je na zvaničnom "Tviter" izgled dresa koji će ekipa nositi na mečevima koje igra u gostima tokom sezone 2015/2016.

twitter.com/crvenazvezdafk
twitter.com/crvenazvezdafk

Povezane vesti

Kada se krajem prethodne nedelje u poslednjoj epizodi projekta "Zvezda TV" Darko Lazović pojavio u dresu sa "džins" fazonom navijači su ostali u nedoumici da li se radi o novoj garnituri za sezonu 2015/2016.

Prostora za dalju dilemu oko toga da li se radi o dresu ili trening majici više nema pošto je FK Crvena zvezda na zvaničnom "Tviter" nalogu potvrdio da se radi o dresu za gostovanja koja crveno-bele očekuju u narednoj sezoni.

Ovakav dizajn predstavlja nešto sasvim novom za najtrofejniji klub u zemlji pošto nismo navikli da crveno-bele viđamo ni u čemu sličnom do sada.

Dizajn novog dresa pomalo podseća na varijantu koju je tehnički sponzor Napolija izradio za taj italijanski klub u tekućoj sezoni.

U pitanju je efekat "džinsa" koji je ispraćen detaljima crvene i sive boje a na navijačima je da iznesu svoje utiske i ocene izgled novog dresa.

Ostaje nam da vidimo kakvo će rešenje "Puma" naći za prvu garnituru dresova u sezonu 2015/2016.

Crvena zvezda dres
Foto: twitter.com/crvenazvezdafk

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke