Potvrđeno - Oni NEĆE Živkovića!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.09.2015.
16:11
Izvor: Sportske.net

I pored drugačijih najava u tamošnjim medijima, poznati klub se danas oglasio zvaničnim saopštenjem povodom potencijalnog transfera Andrije Živkovića iz Partizana.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako se bliži zima i novi prelazni rok, sve su glasnije najave o potencijalnom odlasku Andrije Živkovića iz Partizana.

Mladi vezista je letos odlučio da ostane u Partizanu bar do zime i tako pomogne crno-belima da na evropskoj sceni ostvare što zapaženije rezuultate.

Poslednjih dana je aktuelizovana priča o interesovanju lisabonske Benfike za srpskog reprezentativca, kao i za Luku Jovića iz Zvezde, o čemu smo pisali juče, ali su pojedini mediji u Portugalu izveštavali da je i Sporting iz Lisabona zainteresovan za Živkovića.

Međutim, ovaj klub se danas oglasio zvaničnim saopštenjem, u kome je odlučno demantovano interesovanje za Partizanovog fudbalera.

''Sporting klub Portugal kategorički poriče bilo kakvo interesovanje za fudbalera Živkovića, suprotno onome što je danas preneo 'Rekord''',
navodi se u kratkom saopštenju tim povodom.

Da li ovo ujedno znači i da je sada Benfiki olakšan put ka angažovanju veziste crno-belih?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RealanNis
Saturday, 26.09.2015
18:50

Nisi rekli da ga ne zele vec da usled porasta cene se okrecu drugim igracima na trzistu. Mislili su da ga uzmu za nikakav novac kao i Markovica ali posto je Partizan odbio ponudu Sent Etjena od 8 miliona evra oni vide da nece moci da ga dobiju za mali novac(hteli su da plate 3-4 miliona najvise).

avatar
Ivancz
Saturday, 26.09.2015
21:07

Odbijanje te ponude će biti najveća glupost, kao kada su naši odbili 4,5 mil. za Lazovića.

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Sunday, 27.09.2015
07:42

A koliko se klub uopste pita oko prodaje igraca ako poseduje samo 25%?

avatar
RealanNis
Saturday, 26.09.2015
23:29

Taj Zivkovic i Abubakar su najzasluzniji sto smo se plasirali u Ligu Evrope a umalo i u Ligu Sampiona, zaradicemo mozda i 6 + miliona evra. Partizan ima samo 25 % ugovora od Zivkovica da li je bilo vredno izgubiti 14 ili sadasnjih 6 da bi zaradili nepuna 2?A zamenu za njega nismo imali i tesko da mozemo da nadjemo.

avatar
Srbija voli Zvezdu
Saturday, 26.09.2015
16:19

Kome treba medijski naduvan igrac.