POTVRĐENO - Nema pomeranja utakmice Vojvodina - Zvezda!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 06.03.2017.
12:43
Izvor: Beta

I ta dilema je otklonjena, dakle, u sredu se ipak igra još jedan superligaški derbi.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Direktor Super lige Srbije Vladimir Bulatović rekao je danas za agenciju Beta da neće biti odlaganja derbi utakmice 25. kola između Vojvodine i Crvene zvezde, odnosno da će biti igrana u sredu od 18.00.

"Utakmica će definitivno biti igrana u ranije dogovorenom terminu. Jučerašnje priče su samo to - priče. Pravila se moraju poštovati i tu nema mrdanja. Utakmica se sigurno igra", rekao je Bulatović za agenciju Beta.

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je juče da utakmica protiv Crvene zvezde možda neće da se igra, pošto policija razmišlja da traži zabranu, pod obrazloženjem da nije u mogućnosti da garantuje bezbednost javnog skupa.

"Utakmica je visokog rizika, policija, odnosno Ministarstvo unutrašnjih poslova vrši procenu. Postoji pravilnik o sprečavanju nasilja na stadionima, a i o propozicijama takmičenja i prema tome će se utakmica igrati", kazao je on.

Vojvodina je objavila da se u dopisu policije navodi da je problem to što se zahteva od kluba da se gostujućim navijačima obezbedi istočna tribina, iako je domaćin odlučio da je za pristalice beogradskog kluba rezervisana isključivo južna.

Napomenuto je da južna tribina ima kapacitet 1.500 ljudi, što je "tri puta više od pet odsto kapaciteta", koliko je Vojvodina u obavezi da obezbedi gostima.

"Odluku o tribini doneće MUP, to ne radi ni Zajednica Super lige Srbije, ni klub, a ni Fudbalski savez Srbije. Imaju sastanak danas u podne i posle toga će se sve znati", zaključio je Bulatović.

Derbi utakmica 25. kola Super lige Srbije izmedju Vojvodine i Crvene zvezde igraće se u sredu od 18.00 na stadionu "Karadjordje" u Novom Sadu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragonkš
Monday, 06.03.2017
20:52

OVO VIŠE NIJE NI KUKURUZ LIGA , NISAM DOVOLJNO PAMETAN KAKO OVAKAV BEZOBRAZLUK DA NAZOVEM

avatar
buzga
Monday, 06.03.2017
16:53

Sada Voša ne bi trebala da igra, jer zašto policija da određuje koju tribinu će koristiti gostujući navijači. Pre neku godinu na Marakani je igrano finale kupa između Partizana i Vojvodine, tada Zvezdini navijači nisu dozvolili da se koristi severna tribina, iako njihov klub nije igrao meč.nVošo ne pristaj na ucene, po cenu kazne, liga i ovako nije regularna.

avatar
napred Panktizan!
Monday, 06.03.2017
15:07

Partizanovi navijaci nisu mogli na istok, a zvezdini mogu?!? Covece, poceli smo na dnevnom nivou da se uveravamo zvezdinoj moci van terena.

avatar
Forza Napoli
Monday, 06.03.2017
15:27

Pa vidis da su prejaki.ovi moraju da cute da im ne uzmu i sever.i da se sklone za bodove.seti se kako su onda pod pratnjom policije na silu usli na derbi u pioniru

avatar
ipak smo mi PRVI
Monday, 06.03.2017
19:14

Sta cete vi na istoku pa vi ni jug na Karadzordzu niste ispunili a da negovorimo da ni svoj jug nemozete da ispunite ni 30%.Pa vas treba da bude sramota vi ste u subotu dosli da gledate Zvezdu a ne Partizan

avatar
paok
Monday, 06.03.2017
14:36

Od kada to Policija odredjuje ko ce koju tribinu dobiti.

avatar
Forza Napoli
Monday, 06.03.2017
14:01

Hahahhahaha e moja Voso,kako ste im dali istok posle onoh saopsrenja juce tako cete im dati i 3 boda sutra.crveno bela sekta je najjaca van terena.tu se titula uzima

avatar
SvetskiSampion
Monday, 06.03.2017
13:48

Nek se spreme slaninari , gazimo do titule.

avatar
Monday, 06.03.2017
14:02

spremni smo da vam se na... mile titule