Potvrđeno - Mouče 'pakuje kofere' i odlazi u januaru

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 28.11.2016.
22:50
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Blažo Raosavljević najavio je da će Argentinac Pablo Mouče najverovatnije napustiti "Marakanu" u zimskom prelaznom roku.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda i Argentinac Pablo Mouče najverovatnije će se rastati tokom januarskog prelaznog roka, potvrdio je za "Novosti" sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević.

Argentinski internacionalac stigao je na stadion "Rajko Mitić" početkom jula ali se nije uklopio pa samim tim nije mogao da pokaže kvalitet zbog kojeg je angažovan.

"Mouče ima ugovor, ali postoji realna mogućnost da se vrati u Južnu Ameriku. On se u Zvezdi nije adaptirao i to se događa. To opet ne znači da u nekom drugom klubu neće ponovo zaigrati u skladu sa svojim kvalitetom" rekao je Blažo Raosavljević.

Momak koji je u Zvezdu stigao na jednogodišnju pozajmicu iz argentinskog Lanusa upisao je 14 nastupa u svim takmičenjima ali nije postigao nijedan gol i nije zadovoljio svojim izdanjima.

Zbog toga crveno-beli sigurno neće aktivirati klauzulu o otkupu ugovora, a izvesno je da će saradnja biti okončana vrlo brzo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Tuesday, 29.11.2016
17:52

ja se nadam da ce se predomisliti i da ce ga otkupiti da nastavi da na muci

avatar
Branislav
Tuesday, 29.11.2016
13:06

A ja baš mislio da će ostati :-)

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 29.11.2016
10:58

Збогом Муче.