Potvrđeno, kraj polusezone za fudbalera crno-belih: ''Udario me je kao niko u životu!''

Autor: Beta Beta
sreda 07.12.2016.
18:43
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Alen Stevanović neće igrati do kraja polusezone zbog posekotine koju je dobio u meču sa Javorom iz Ivanjice.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Stevanović je u razgovoru za "Partizanov vesnik" kazao da mora da pauzira dok se ne skinu kopče posle ušivanja, tako da neće moći da pomogne saigračima u poslednje dve utakmice jesenjeg dela prvenstva.

"Bila je otvorena posekotina i nisam mogao da nastavim. Odmah su me poslali na VMA, gde su me zašili i sada čekam da se skinu konci. Za to treba oko 12 dana, što znači da je polusezona gotova", rekao je Stevanović za "Vesnik".

On je dobio posekotinu na nozi kada je na njega grubo startovao Aleksa Amanović.

"Stvarno je delovalo užasno, bilo je duboko. Ne znam da li je bilo namerno ili nije, a lopta je bila daleko od mene. Udario me kao niko u životu, ali dobro, šta je tu je. Žao mi je što ne mogu da budem na raspolaganju u poslednja da meča. Nadam se da će sve da bude kako treba"
, rekao je Stevanović.

Partizan je u seriji od 15 mečeva bez poraza, a za prvoplasiranom Crvenom zvezdom zaostaje šest bodova.

"Najbitnije je da Partizan igra dobro i da imamo rezultate. U igri smo i dalje. Vidi se pomak u našoj igri. Imamo rezultate, kontinuitet. Na nama je da ne posustajemo, da radimo i dalje ovako. Još dva teška meča nas čekaju, kao što su svi teški. Verujem u ove momke i ubedjen sam da ćemo da obezbedimo nove bodove u poslednje dve utakmice ako budemo bili ono što smo bili u poslednja tri meseca", rekao je Stevanović.

Partizan u sledećem kolu gostuje Čukaričkom, a onda će biti domaćin Spartaku. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #47
Wednesday, 07.12.2016
21:26

Naravno da je kraj polusezone kad sudije dozvoljavaju da startovi koji su za crveni prolaze samo sa žutim, oni koji su za žuti se sviraju samo kao obični prekršaji, a obični prekršaji često uopšte i ne dosude nad igračima Partizana. Igrač Javora je samo zbog tog starta trebao direktno da dobije crveni, a pre toga je imao start nad Jevtovićem gde je lopta takođe bila daleko ali ga je on puknuo u visini kolena da je odjekivalo stadionom. Sudije polako uspevaju da izbace pojedine igrače iz tima Partizana, prvo su krenuli sa Evertonom i Leonardom da im nakupe žute kartone pa su onda izbacili Đurđevića izmišljenim kartonima protiv Napretka, a sada nekažnjena povreda Alena. Interesantno je da su npr. Jevtoviću oprostili očigledan žuti karton protiv Napretka, znači preporučljivo je da on igra, ali ne i Everton, Leonardo, Alen i Đurđević.

avatar
Thursday, 08.12.2016
13:57

Nisi u pravu za Djurdjevica, covek bi izostao protiv Vojvodine i da je ostao na terenu, odnosno, i da nije dobio drugi zuti karton, a prvi je opravdano dobio. Sve ostalo je na mestu, i ja mislim da je taj iz Javora mogao odmah da pocrveni sto sam i napisao posle utakmice.

avatar
Friday, 09.12.2016
01:06

U tom smislu i jeste izmisljen, ali mozda je prikladniji izraz isprovociran:-D Mnogi su pisali da nije taj zuti trebao da dobije jer je nesto prigovorio pa je to cak i moglo da se oprosti, a nije ga sigurno dobio zbog prigovora.

avatar
Povratak kralja #47
Thursday, 08.12.2016
21:57

U pravu sam za Đurđevića jer da su mu suđena ona 3 faula ne bi iz revolta napravio ni prvi žuti karton pa makar on bio i opravdano pokazan gledajući samo taj detalj, kad se sagleda cela utakmica nije ni prvi opravdano pokazan.

avatar
Wednesday, 07.12.2016
19:44

Srecno ako budes otisao, ne znam zasto, ali imam osecaj da neces ostati...