Potvrđeno - Kosović na dužoj pauzi!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.09.2017.
09:23
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Partizana Nebojša Kosović definitivno će propustiti veći deo sezone zbog teže povrede kolena.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Crnogorski internacionalac Nebojša Kosović neće se vraćati na teren u 2017. godini zbog teške povrede kolena koju je zadobio u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Vezista Partizana povredio je koleno u susretu 4. kola Super lige sa Voždovcem i nije bio u konkurenciji za duele sa Videotonom i Zvezdom ali ga je selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković ipak uvrstio na spisak za septembarske mečeve u kvalifikacijama za Mundijal.

Reprezentativac Crne Gore počeo je kvalifikacioni meč sa Kazahstanom u Astani ali je početkom drugog dela morao van terena zbog, pokazalo se, teške povrede.

Po povratku u Srbiju urađena je magnetna rezonanca na kojoj je utvrđeno da je Kosović pokidao prednje ukrštene ligamente kolena i da ga čega duža pauza.

Sada ostaje da prvotimac Partizana odluči kod kojeg će od eminentnih stručnjaka za saniranje ove povrede obaviti operaciju, a sigurno je samo to da ga čeka najmanje 6 meseci pauze.

Podsećamo da je Partizan u završnici letnjeg prelaznog roka imao opciju da angažuje Sašu Zdjelara ali je upravo zbog velikog broja igrača u veznom redu odlučio da ne ulazi u realizaciju te pozajmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Friday, 08.09.2017
17:18

Kosoviću želim što brži oporavak,počeo je da igra hrabrije,ulazio u duele,a svojim fizičkim karakteristikama to nije izdržao i na žalost se povredio.Adekvatna zamena je Marjanović,čvršći i iskusniji u duelima,jak na lopti,ima odličan prekid i ne razumem zašto se njemu ne daje šansa,mislim da je sada prilika i ubeđen sam da će je on iskoristiti.

avatar
Povratak kralja 56
Friday, 08.09.2017
14:52

Kosoviću želim najbrži mogući oporavak, a što se tiče zamene više bi nam po profilu odgovarao Marjanović od Zdjelara. Zdjelar je ultra defanzivan vezni igrač, defanzivni i od Evertona i od Radina, po profilu najviše liči na Fejsu tako da bi ovom timu više leg'o Marjanović.