Potvrđeno - Ćirić sportski direktor Partizana!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.12.2014.
17:31
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Novoformirani Upravni odbor FK Partizan održao je u petak prvu sednicu na kojoj su donete nekolike važne odluke među kojima je i ona vezana za izbor novog sportskog direktora.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Dan nakon izborne Skupštine na kojoj je FK Partizan dobio novog predsednika i Upravni odbor, na stadionu u Humskoj održano je zasedanje na kome su donete mnoge važne odluke.

Izvestili smo ranije da je Upravni odbor stopirao transfer Petra Škuletića u Lil a na istoj sednici doneta je odluka da funkciju sportskog direktora u narednom periodu obavlja Dragan Ćirić.

Vest da će legendarni fudbaler Partizana preuzeti pomenutu funkciju nije senzacionalna ali se na njenu potvrdu čekalo nekoliko dana pošto je bilo nagoveštaja da će Tumbaković predložiti Dragana Ćirića za novog sportskog direktora.

Nekadašnji trener i sportski direktor kluba iz Humske održao je obećanje a Upravni odobor je danas podržao predlog Ljubiše Tumbakovića i imenovao Dragana Ćirića za novog sportskog direktora.

"Pitanje sportskog direktora za mene ima posebnu dimenziju. Poznavajući Dragana Ćirića nije bilo dileme da baš on bude moj predlog čemu je Upravni odbor dao jednoglasnu podršku" rekao je Tumbaković.

Biće to još jedan u nizu bivših fudbalera Partizana koji su se latili uloge sportskog direktora u prethodnih nekoliko godina pošto su pre Ćirića na istoj poziciji obitavali Albert Nađ, Mladen Krstajić i Ivan Tomić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan
Friday, 26.12.2014
18:34

To smo vec znali.Dajte sad neku novu vest.Nemoj da bude sledeca potvrdjena je potvrda da je Ciric potvrdio da je novi sportski direktor.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Friday, 26.12.2014
21:16