Potvrđeno - Brašanca čeka duža pauza!

Autor: Darko Mitrović
subota 06.09.2014.
21:02
Izvor: Sportske.net

Loše vesti i za Partizan i za selektora mlade repreezentacije Srbije, a pre svega za mladog vezistu Darka Brašanca koji je sinoć u Peskari protiv Italijana doživeo prelom rebra i čeka ga duže odsustvo sa terena.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Tek što je konačno mnoge uverio u svoje kvalitete i da apsolutno zaslužuje mesto u startnoj postavi Partizana i Ćurčićevih ''Orlića'', Darko Brašanac je doživeo težu povredu u sinoćnjem meču mladih reprezentacija Italije i Srbije (3-2).

Već tokom utakmice, kada je pouzdani vezista iznet na nosilima sa terena bilo je jasno da je u pitanju ozbiljniji problem, a danas je stigla i potvrda toga, posle obavljenih pregleda.

Naime, Brašancu je dijagnostikovana fraktura rebra i on će u narednih nekoliko dana ostati u bolnici u Peskari, a kad je u pitanju povratak na teren, procene su da će morati strogo da miruje najmanje mesec dana, što praktično znači da ga do kraja polusezuone nećemo gledati u Partizanovom dresu.

Tako će crno-beli biti značajno oslabljeni u veznom redu, što bi posebno moglo da se oseti u Ligi Evrope, gde će crno-beli startovati protiv Totenhema 18. septembra.

Srećom po Partizan, ostao je Nikola Drinčić i pored ''već viđenog'' transfera u Makabi Haifu, a da je taj transfer realizovan, trener Partizana Marko Nikolić bi tek bio u ogromnim kadrovskim problemima.

Jer, kao što je poznato, neko ozbiljnije pojačanje u veznom redu uoči Lige Evrope, a koje su navijači očekivali, nije stiglo u Humsku...






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke