Potvrda sa Marakane - Oni JESU Zvezdina želja!

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.12.2015.
11:08
Izvor: Sportske.net, Sport

Vest da se Crvena zvezda interesuje za talentovane makedonske fudbalere, trenutno članove Barselone i Real Madrida, potvrđena je i iz Ljutice Bogdana.

mundodeportivo.com
mundodeportivo.com

Povezane vesti

Na ulasku u godinu u kojoj je glavni cilj Crvene zvezde overa šampionske titule, a onda i plasman u Ligu šampiona, za očekivati je i da se čuju najave potencijalnih transfera čijom bi realizacijom naš najtrofejniji klub stvorio još moćniji tim, kadar da se bori sa evriopskim velikanima od narednog leta.

Naravno, ono što se pre svega očekuje, jeste uspešan završetak posla sa Liverpulom oko prelaska Marka Grujića u slavni engleski klub, kako bi se stvorila finansijska podloga da se uopšte razmišlja u pravcu daljeg jačanja igračkog kadra.

Ukoliko sve bude kako se očekuje po tom pitanju, među narednim pojačanjima Zvezde bi zaista mogli da budu i talentovana braća Babunski, David i Dorian, članovi Barse, odnosno Reala, o čemu smo već pisali pre par dana.

A da se ne radi samo o spekulacijama, u izjavi današnjem ''Sportu'' potvrdio je i sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević.

''Braća Babunski jesu u našem fokusu, raspitivali smo se za njih na nekoliko strana, preko poslovnih prijatelja. Preporuke su dobre, njihov potencijal nije sporan, a uskoro ćemo videti u kom smeru će da ide čitava ova priča'',
istakao je Raosavljević.

Podsetimo, David Babuinski ima 21 godinu, igra na poziciji ofanzivnog veziste, a Dorian je dve godine mlađi, član je Reala na pozajmici u Fuenlabradi, gde mu je trener legendarni napadač Madriđana Fernando Morijentes.

Međutim, i jedan i drugi još uvek nisu blizu prvih timova Barse i Reala, ugovori im ističu na leto, pa je njihov rastanak sa najvećim španskim klubovima sve izvesniji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Tuesday, 29.12.2015
17:39

Mozda, ali onda je to veoma bistro dete:-D

avatar
Black Tooth
Tuesday, 29.12.2015
16:11

kada sam video sliku jako ne je zastravio taj desno

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Tuesday, 29.12.2015
16:18

Tebe je mozda uplasio, ali kod njih ce se momentalno uklopiti, to je to LOL

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Tuesday, 29.12.2015
17:38

Shvatio sam, opusteno...

avatar
Black Tooth
Tuesday, 29.12.2015
17:17

nervira me komp menja reci sam grrr umesto me stavio ne ali to je to

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Tuesday, 29.12.2015
16:54

Postao si kao dete od 12 godina

avatar
caperg
Tuesday, 29.12.2015
14:38

Pa neka ih vezu predugovorom ako je moguce. Jeste da ce biti para nakon transfera Grujica, ali mislim da nismo u mogucnosti da neafirmisane igrace placamo po 200k (kako sam procitao). Ok je platiti Le Teleka toliko da bi sto pre dosao, mada i njemu istice ugovor na kraju ove sezone.

avatar
Scepan Scekic
Tuesday, 29.12.2015
14:25

Ilieve reaguj!!Daj da im vratimo za slucaj Petkovica i sto su nam izbusili gotovo transfer Zdjelara!

avatar
MilošPB
Tuesday, 29.12.2015
19:17

Ko vas izbušio? Vidiš kakve bombe je Iliev realizovao. Nisu eksplozivne već implozivne. Niko neće kod vas, osim vaših igrača na pozajmici ili u Teleoptiku. Plakaćete vi za Babovićem.