Potvrda i iz Francuske, Zvezda ne da ''zlatnog'' štopera!

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.01.2016.
10:36
Izvor: Sportske.net

On je bio jedna od njihovih glavnih ''meta'' u tekućem prelaznom roku, ali i pored povoljne ponude, nisu uspeli da odobrovolje čelnike Zvezde da pristanu na ovaj transfer.

Instagram: vukasinjovanovic30
Instagram: vukasinjovanovic30

Povezane vesti

Ono što je novinarima proteklih dana govorio generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, potvrđeno je i iz Bordoa.

Klub sa Marakane ne želi ove zime da proda štopera Vukašina Jovanovića, pogotovo posle transfera Marka Grujića u Liverpul.

Na tu temu je za francuski ''L'Ekip'' govorio i prvi čovek Bordoa Žan-Luj Trio, koji je priznao da su šanse da Jovanović pojača njihov tim postale minimalne.

''Jovanovićev klub je bio otvoren za transfer, ali je u međuvremenu napravio odličan posao sa Liverpulom oko transfera Marka Grujića. Sada im se ne žuri, a iako još postoje male šanse, teško je očekivati da dođe do dogovora u vezi Jovanovića ove zime'', istakao je Trio.

Podsetimo, Bordo je Zvezdi za Jovanovića nudio 2.1 milion evra plus 20 posto od naredne prodaje, pa je potom usledila još bolja ponuda, od 2.5 miliona plus pomenuti procenat, ali je uprava Zvezde i tu ponudu odbila, jasno stavljajući do znanja da je zlatni ''Orlić'' neophodan crveno-belima u pohodu na plasman u Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke