Potraga za štoperom - Ovo je Partizanov plan!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.12.2016.
21:17
Izvor: Sportske.net

Sportski sektor vicešampiona Srbije imaće u predstojećem prelaznom roku samo jedan važan zadatak, a već sada postoji plan za realizaciju transfera kojim bi Partizan "skockao tim" za proleće.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon lošeg otvaranja sezone i eliminacije u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, te smene Ivana Tomića koja je usledila nakon dva odigrana kola u domaćem šampionatu, situacija u fudbalskom klubu Partizan krenula je na bolje o čemu svedoče i rezultati koje je ekipa Marka Nikolića napravila na poslednjih šesnaest mečeva u svim takmičenjima.

Kako je povratnik na klupu crno-belih uspeo da probudi ekipu i vrati je u borbu za trofeje, naredni zadatak sportskog sektora biće da sačuva okosnicu ekipe i da je do početka prolećnog dela sezone ojača angažovanjem još jednog štopera.

Situacija je trenutno takva da Gregoru Balažicu ističe ugovor na kraju godine i sve su prilike da će Slovenac kao slobodan igrač napustiti Humsku zbog čega Ivica Iliev i njegovi saradnici aktivno rade na pronalaženju pojačanja na poziciji centralnog defanzivca.

"Štoper je prioritet. Imamo u vidu top igrače" poručio je nedavno Ivica Iliev.

Za sada nema nagoveštaja ko su fudbaleri koje Partizan ima u vidu kada je pozicija štopera u pitanju, ali postoji nagoveštaj u kom smeru razmišljaju operativci kluba iz Humske.

Zamisao je da se u zimskom prelaznom roku angažuje iskusan štoper koji će obavljati dvostruku ulogu u ekipi. Primarni zadatak bilo bi obavljanje dužnosti u odbrani, a sekundarni "podučavanje" mladog Nikole Milenkovića.

Talentovani štoper je Partizanova "zlatna koka" i u Humskoj da angažuju štopera uz kojeg će 'Bleki' Milenković "peći zanat" sve do momenta kada će crno-beli dobiti dovoljno unosnu ponudu za njegov transfer, prenosi izvor blizak klubu iz Humske.


Sigurni smo da se navijači Partizana sećaju drugog mandata Mladena Krstajića i perioda kada je prekaljeni štoper igrao u tandemu sa Stefanom Savićem koji je danas jedan od najboljih centralnih defanzivaca u Evropi.

Crnogorski internacionalac učio je od legende jugoslovenskog i srpskog fudbala i to je ono što u Partizanu žele da ponove sa mladim Nikolom Milenkovićem, samo što će misija pronalaženja "novog Mladena Krstajića" biti jako teška.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 13.12.2016
10:19

Stevanovic (Saranov)- ?, Ostojic (Gogua), Jovanovic, Miletic- Jankovic- samo pozajmica (Djurickovic, Radovic), Marjanovic, Everton (Radin), Leonardo- Djurdjevic, Tavamba (Djurdjic). Jasno je da su stranci bili dovodjeni u reziji naseg SD, a da su se oko domacih igraca treneri i Sundjer Bob konsultovali. Ne kazem da nisu i oko stranaca Hahaha Dovedite (i) desnog beka, a dovedite i 7-icu ili 8-icu, napravite tim:-)

avatar
BudimoRealni
Tuesday, 13.12.2016
08:14

poducavanje mladog milenkovica, ahahaha, pa koliko zapravo mozga treba imati da se poveruje u to? a znamo da se juventus i top ekipe interesuju za malog, ja mislim da ce mali biti prodan cim budemo nasli stopera, i da su ovo samo sarene laze i zamazivanje ociju, a voleo bih blekija da gledam i u narednim godinama.. :/

avatar
El Matador PFC-FCB
Tuesday, 13.12.2016
00:47

Novog Krstajića već imamo to je BOJAN OSTOJIĆ! Milenković i Ostojić su sjajan tandem baš kao Savić-Krstajić. Bojanu obavezno produžiti ugovor.

avatar
GoranP
Tuesday, 13.12.2016
11:04

Potpuno se slazem s tobom dobro nije bas Krstajic al covek je po meni sve utakmice na kojima je igrao odigrao za 10 bez ijednog kiksa,siguran stalozen,uvijek bira najjednostavnija resenja..produziti ugovor coveku bar jos godinu ipo...

avatar
svojnasvome
Tuesday, 13.12.2016
00:30

Sad se vidi kakav je promasaj onaj nalickani tomic....unistio nam sezonu totalno i izbio iz dzepa prilično novca od evrope

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 13.12.2016
00:27

Kada ne bi bili banana država i kada bi mogli da dovedemo Kaseresa, od letos nema ugovor, ali kontam i njegova potraživanja nisu ispod milion po sezoni... Ima tu još nekih igrača koji bi bili velika pojačanja za Partizan, npr. Dede iz Kruzeira, Andre Pinto iz Brage, ili Samba iz Panatinaikosa... Ali sve do jednog su moje puste zelje

avatar
Darko k
Tuesday, 13.12.2016
00:12

dobro bi nam dosao suspendovani djordjos tzavelas iz Paoka iskusan igrac igrao za Monako i Ajntraht iz Frankfurta ima 29g igra levom nogom i reprezentativac je Grcke ima neke nesuglasice sa Ivicem trenerom Paoka i zato je suspendovan i u cilju im je da ga se otarase lepa prilika za nas da dobijemo kvalitetno pojacanje to je samo jedna od opcija ima puno tako iskusnih i dobrih igraca koji su nam dostupni finansijski

avatar
Tuesday, 13.12.2016
01:06

Slažem se za Džavelasa,nije nažalost igrao u Beogradu kad je gostovao PAOK,uz Anastasijadisa najbolji igrač...

avatar
nenadnenad1234
Monday, 12.12.2016
23:00

Stevanovic-Vulicevic-xxx-Milenkovic-Miletic-Jevtovic-Everton-Leonardo-Steanovic-Djurdjevic-Tavanga (mada ja bi ostavio Bozinova tu, jer dobro suradjuje sa Djurdjevicem) klupa:Jovicic-Bogosavac-Ostojic-Marjanovic-Mihajlovic-Vlahovic-Bozinov/Djurdjic, nek ovi momci izguraju prolece, da vidimo dali cemo biti prvi il drugi, stp nebitno je u neki ruku, jer smo mi jedina ekipa iz Srbije koja ima sanse proci kvalifikacije, a na leto dovesti zadnjeg veznog i plejmejkera(ofanzivnog veznog) , sve zadrzati i napasti evropu

avatar
Monday, 12.12.2016
22:56

Jako, jako teska...

avatar
Malo veliki covek
Monday, 12.12.2016
22:43

Novi Mladen Krstajic ne postoji. Niko nece biti kao on.

avatar
Povratak kralja #47
Monday, 12.12.2016
22:33

Milenković i Bošnjak pa Ostojić i još jedan iskusan ali i najkvalitetniji štoper u timu kao pojačanje. To je ono što nam u novoj godini treba na ppzicijama štopera, a verujem da će i svako od njih imati određenu ulogu i pronaći svoju šansu u timu što je takođe važno.

avatar
NIKE
Monday, 12.12.2016
22:29

Može bilo koji stoper osim Stonsa i Otamendija, njih dvojicu ne bi poslao da čuvaju ovcu na livadi, kamoli protivničkog napadača.

avatar
Dario Hubner
Monday, 12.12.2016
22:28

Kao da je Krstajic igrao pre 15. godina,toliko se toga promenilo u nasem fudbala.Pre 6.godina smo imali dosta igraca u top ligama koji su standardni,a sada sve manje.Bice tesko Partizanu da pronadje takvog igraca kao sto je bio Krstajic.

avatar
Budimo.ljudi
Monday, 12.12.2016
23:47

Istina, u poređenju sa tim timom danas jedino vrede Leo, Đurđević i Everton, kao i Bleki. Ali recimo sav Evertonov trud je za džabe kad nemaš još bar jednog krštenog igrača u odbrani. Kako koja godina sve smo slabiji i slabiji

avatar
Budimo.ljudi
Tuesday, 13.12.2016
09:57

Ma Jankoviću fali pršute i kajmaka da jede, momak nema snage za duel ni sekunde. Nakon svakog duela ostane na zemlji, a ne sme da uđe u prodor. On zna da, što mi kažemo ovde, trinta loptu, al to je sve. U pravu si za Šaponjića, meni je bilo drago kad je odlazio. Za Vlahovića još ne znam šta da mislim

avatar
Dario Hubner
Tuesday, 13.12.2016
00:53

Jankovic nije los u Partizanu,vidi se da zna fudbala.Jel je on na pozajmici?Pazi,mislim da je pocelo precenjivanje mladih igraca u Partizanu.Saponjica su najavljivali kao zvezdu nase reprezentacije,a ruku na srce,on nema kvalitet za Benfiku,mozda za Boavistu ili Estoril..

avatar
Anderton
Monday, 12.12.2016
22:25

Sve zavisi koliko smo spremni da platimo. Za recimo 200 K po sezoni se može naći solidan štoper.