Potpisi pred derbi - Ristić i Manojlović parafirali nove ugovore!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.09.2016.
14:16
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda vezao je u sredu svoje mlade fudbalere Mihaila Ristića i Filipa Manojlovića novim četvorogodišnjim ugovorima.

Beta/Miloš Miškov/Ev
Beta/Miloš Miškov/Ev

Povezane vesti

Tri dana pred 152. "večiti derbi", na stadionu "Rajko Mitić" pala su dva potpisa koja će imati veliki značaj za budućnost fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Šampion Srbije obezbedio je produžetak saradnje sa talentovanim mladim igračima Mihailom Ristićem i Filipom Manojlovićem koji su danas potpisali nove četvorogodišnje ugovore.

Golman Filip Manojlović (20) nedavno je vraćen sa kratkoročne pozajmice Bačkoj i očekuje se da u budućnosti bude naslednik Damira Kahrimana koji je i u minulom prelaznom roku imao dozvolu da napusti klub u slučaju dobre ponude.

Radi se o momku koji je sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio titulu prvaka sveta na Novom Zelandu, premda je tada bio rezervni golman i nije upisao nijedan nastup na Mundijalitu.

Crvena zvezda je Filipa Manojlovića u prethodne tri sezone slala na pozajmice u Sopot i Bežaniju, a na startu tekuće kratko ga je poslala u redove novog superligaša Bačke.

Situacija sa Mihailom Ristićem (20) je potpuno drugačija jer se radi o fudbaleru koji je već privukao pažnju stranih klubova i Zvezda je pre dve nedelje mogla da zaradi od njegove prodaje više dva miliona evra.

Momak koji je prvobitno igrao na poziciji zadnjeg veznog, a potom ga je Miodrag Božović prekomandovao na levog beka, zadržan je u klubu i dodeljena mu je uloga zamenika kapitena, pa je i produžetak saradnje uz povišicu bio logičan potez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke