Potpis za budućnost - Bošnjak ostaje u Humskoj

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 20.06.2016.
10:53
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan uskoro će dobiti još jednog profesionalca na platnom spisku pošto je ugovor za Strahinju Bošnjaka spreman i čeka se da ga potpiše.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije uveliko radi na angažovanju pojačanja za predstojeću sezonu ali se u Humskoj ne zaboravlja na kvalitet koji postoji u mlađim kategorijama.

Fudbalski klub Partizan spremio je ugovor za talentovanog defanzivca Strahinju Bošnjaka koji će tokom nedelje parafirati svoj prvi profesionalni ugovor sa crno-belima.

Radi se o fudbaleru iz generacije '97 koja je već dala trojicu profesionalaca sa kojima su potpisani trogodišnji ugovori.

Strahinja Bošnjak je prvi deo prethodne sezone proveo na kaljenju u Teleoptiku, a potom je tokom proleća nastupao za kadete Partizana sa kojima je stigao do titule.

Mladi defanzivac stigao je pre dve godine u Humsku iz OFK Beograda i kako trenutno stoje stvari spreman je da počne da radi sa prvim timom i stiče neophodno iskustvo za sezone koje slede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
odjava
Monday, 20.06.2016
22:42

uzeste titulu kad otpustiste .. talentovanog..a omladinci kad dodjose talentovani iz prvog tima izgubise titulu.

avatar
Povratak kraljaXXXIX
Monday, 20.06.2016
11:27

Neverovatno kolko Bošnjak podseća na nekadašnjeg Partizanovog štopera Mijalkovića, ne samo igrom na terenu koja je gotovo preslikana već i izgledom. Jedina razlika je što je Mijalković dešnjak, a Bošnjak levak - ogledalo :D Nadam se da će ga za razliku od Mijalkovića povrede zaobići i da će napraviti veću karijeru, pre svega u Partizanu.

avatar
Danijel Sturridge
Monday, 20.06.2016
11:01
avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Monday, 20.06.2016
10:56

To za kadete tek sad predocavate, ali dobro, titula je tu pa je tu, ne ide ona nigde. Bravo, Strajo!