Potez za budućnost - Zvezda 'pikirala' vunderkinda iz Prijedora!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.05.2016.
10:31
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda pronašao je supertalentovanog dečaka u susednoj Bosni i Hercegovini, pa se očekuje da uskoro budu napravljeni konkretni koraci kada je njegovo angažovanje u pitanju.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Nekada je fudbalski klub Crvena zvezda mogao da se pohvali vrhunskim skautingom koji je talentovane igrače iz čitave Jugoslavije usmeravao ka "Marakani", ali je u novije vreme ta slika značajno izmenjena.

Velikan sa stadiona "Rajko Mitić" još uvek predstavlja magnet za talentovane dečake i njihove roditelje zbog čega bi i supertalentovani dečak iz Prijedora uskoro mogao da se priključi beogradskim crveno-belima.

Talentovani fudbaler Rudara iz Prijedora Veljko Rauš (12) već neko vreme dobija stipendiju Crvene zvezde, a otac talentovanog dečaka tvrdi da je već stigao poziv za učešće na međunarodnom turniru u Češkoj.

"Posebno mi je drago što Zvezda na turnir vodi najboljih 18 igrača, a ja sam se našao među njima. Već neko vrieme radim po njihovom programu" kaže za 'Nezavisne novine' mali Veljko.

Kuriozitet je da u porodici Rauš svi navijaju za Partizan, ali su roditelji ostavili svome sinu pravo na izbor kada je navijačko opredeljenje u pitanju.

"U kući su svi partizanovci, a kada je došao poziv Zvezde, roditelji su mi rekli da sam odlučim. Ja sam odlučio da prihvatim poziv i od tada sam 'mrtvi' zvezdaš. Moji partizanovci su me naravno podržali" dodaje Veljko Rauš.

Trener Veljka Rauša potvrdio je da dečak poseduje zavidan talenat koji mu je omogućio poziv u reprezentaciju Republike Srpske, a na Zvezdi je da u narednom periodu prati razvitak ovog igrača i u pravom trenutku premesti u svoju omladinsku školu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nouhei
Saturday, 28.05.2016
12:05

Koju buducnost? Na kraju ce ga prodati za sicu, vecina ce se raspodeliti medju funkcionerima, a u klupsku kasu 200-300k.