Postigao je EVROGOL za Partizan, evo kome ga je posvetio!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 07.11.2016.
17:09
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Petar Đuričković rekao je danas da će se truditi da iskoristi svaku šansu koja mu se ukaže i da je najvažnije da je ekpa ciklus između dve pauze u prvenstvu uspešno završila.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Đuričković je letos iz Radničkog prešao u Partizan i nije imao veliku minutažu. Nastupio je protiv Zaglebja u kvalifikacijama za Ligu Evrope, u prvenstvu protiv Bačke, kao i sinoć protiv Novog Pazara, kada je postigao lep gol u pobedi od 4:0. To je bio njegov prvi gol za Partizan.

"Prvenac u dresu Partizana posvećujem svojoj porodici, devojci, kao i navijačima. Najvažnije je da smo pobedili i da smo ciklus između dve pauze završili uspešno. Mislim da smo odigrali dobro, na vreme smo postigli golove, a kasnije kontrolisali igru i zasluženo pobedili.

Pobeda je mogla biti ubedljivija, ali nismo iskoristili par šansi. Želim da nastavimo da pružamo dobre partije, da pobeđujemo, a ja ću se truditi da svaki minut na terenu iskoristim na pravi način i doprinesem svom timu",
rekao je Đuričković za klupski sajt.

Đuričković je naveo da mu nije bilo lako da sačeka šansu, ali da je istrajao, u čemu mu je pomogla porodica.

"Sigurno je da je svakom igraču najteže kada ne igra, ali to je fudbal. Najbitnije mi je bilo da ostanem jak i da ne klonem. Ja sam profesionalac, tako sam radio i ponašao se i čekao da mi se ukaže prilika kako bih iskoristio svaki minut na terenu iskoristio", dodao je on.

Đuričković je rekao da je svima u klubu teško palo ispadanje iz evropskog takmičenja, kao i da je srećan zbog pobede u "večitom" derbiju, golom Leonarda u završnici utakmice.

"Ispadanje iz Evrope je svima teško palo, tako i meni, pogotovo što je Partizan klub koji je poslednjih 15 godina predstavljao Srbiju u grupnim fazama Lige sampiona i Lige Evrope. Najvažnije je da smo se sada izdigli i da smo na pravom putu, iskreno se nadam da ćemo se odužiti navijačima za to", rekao je on.

U prvenstvu Srbije sledi dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

"Recept se vidi, samo kolektivna igra, ne leteti mnogo već hladne glave i miran ići utakmicu po utakmicu", rekao je Đuričković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Navijač Partizana
Monday, 07.11.2016
21:22

Smeši nam se lepa budućnost

avatar
Povratak kralja 44
Monday, 07.11.2016
19:39

Dobro je da smo konačno dobili igrače koji mogu da šutnu van šesnaesterca, tu su sada Đuričković, Marjanković, naravno Leonardo, a o Evertonu da ne govorim, on može i sa centra :D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 07.11.2016
20:11

Bogami, i Djurdjevic zna da odapne malo dalje od gola, nesto slicno Kleu nekada...

avatar
Budimo.ljudi
Monday, 07.11.2016
20:56

Sa autokomande :D