Postaje sve zanimljivije, Meleg otkrio svoju želju!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.01.2017.
21:30
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Mnogo spekulacija bilo je ove zime u vezi sa potencijalnim transferom Dejana Melega, da li je rasplet na vidiku?

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Interesovanje za Dejana Melega raste, zbog čega jedan od najboljih fudbalera Vojvodine nije ni otputovao u Budvu sa ostatkom ekipe na sledeću fazu priprema.

Poznato je već da se Crvena zvezda interesovala za njega ali do dogovora sa Vojvodinom nije došlo, a tokom dana smo preneli da je sada aktuelno interesovanje lidera nemačke ''Cvajte'', Ajntrahta iz Braunšvajga.

Međutim, Meleg ima drugačije želje i to je još jednom ponovio.

''Videćemo šta ćemo i kako. Ranije sam još rekao da je moja želja da budem u Vojvodini do kraja sezone i ostajem pri tome'',
poručio je Meleg, a prenose ''Novosti''.

Ipak, imajući u vidu nezavidnu finansijsku situaciju u Vojvodini, teško je očekivati da će mu ova želja biti ispunjena.

U njegovom odsustvu, trener Dragan Ivanović je odlučio da u Budvu povede sledeće igrače, to su:

Marko Kordić, Nikola Perić, Emil Rockov, Ivan Lakićević, Nikola Antić, Bogdan Planić, Darko Puškarić, Filip Babić, Aleksandar Andrejević, Marko Đurišić, Dženan Bureković, Dušan Jovančić, Lazar Zličić, Uroš Stamenić, Nikola Trujić, Filip Malbašić, Siniša Babić, Filip Knežević, Milan Spremo, Strahinja Krstevski, Darko Jović, Mihajlo Nešković, Milan Lazarević, Marko Vukasović, Srđan Šćepanović i Brajan Iloski.

Sa ekipom nisu ni Vladimir Kovačević i Aleksandar Paločević, koji će se za koji dan priključiti reprezentaciji zbog utakmice protiv SAD u San Dijegu, ali će njih dvojica naknadno doputovati u Crnu Goru.

Novica Maksimović je prešao u kazahstanski Atirau, a Nenad Gavrić, Nikola Aksentijević i Miloš Trifunović, su igrači na koje se ne računa za nastavak sezone.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke