Posle Zvezde i Vojvodine, pravac - Lučani! Mladost sve jača!

Autor: Darko Mitrović
subota 28.01.2017.
13:33
Izvor: Sportske.net, fkmladostlucani.com

Ofanzivni fudbaler koji se nije dokazao u Zvezdi i Vojvodini, karijeru nastavlja u lučanskoj Mladosti.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nenad Gavrić je novi fudbaler lučanske Mladosti!

Krilni fudbaler koji je afirmaciju stekao odličnim igrama u kruševačkom Napretku, a onda zaslužio transfer u Crvenu zvezdu, pa u Vojvodinu, gde se nije snašao kako se očekivalo, okrenuo je novu stranicu u svojoj karijeri, pa bi dolazak u Mladost mogao da označi i njegov povratak u formu koju je imao dok je branio boje Napretka.

Razlog više za takva očekivanja jeste i činjenica da će u Lučanima sarađivati sa trenerom Nenadom Milovanovićem, koji ga odlično poznaje baš iz tog perioda, kada je i sam radio u Kruševcu.

''Veoma mi je drago što ću ponovo sarađivati sa Nenadom Milovanovićem. U Mladost dolazim posle neuspešne polusezone u Vojvodini, čemu su kumovali neki nefudbalski razlozi, ali ne bih sada da pričam o tome.

Došao sam u jedan veoma organizovan i stabilan klub, odmah ću se priključiti saigračima na pripremama i nadam se da ću svojim dobrim igrama pomoći ekipi da izbori plasman u plej-of, a sebe afirmisati i direktno iz Lučana napraviti inostrani angažman''
, poručio je Gavrić na promociji u Lučanima.

Inače, Gavrićev dolazak je samo nastavak serije pojačanja u ekipi Mladosti, s obziom da su angažovani i iskusni Predrag Pavlović, Bogdan Milošević i Zlatko Zečević.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke