Posle trenera Vojvodina ostala i bez sportskog direktora

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.10.2015.
18:09
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Dan nakon što je sa trenerom Zlatomirom Zagorčićem dogovoren sporazumni raskid saradnje FK Vojvodina ostao je bez sportskog direktora koji je iz "moralnih razloga" podneo ostavku.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Pretposlednjeg radnog dana tekuće nedelje fudbalski klub Vojvodina dogovorio je sporazumni raskid saradnje sa trenerom Zlatomirom Zagorčićem i njegovim pomoćnikom Zoltanom Sabom, a manje od 24 časa kasnije sportski direktor novosadskog kluba podneo je ostavku.

Bivši kapiten, član stručnog štaba i funkcioner Ljubiša Dunđerski odlučio je da se povuče sa funkcije sportskog direktora iz, kako je naveo, "moralnih razloga", a nakon odlaska trenera Zlatomira Zagoričića.

"Ljubiša Dunđerski je igračka legenda FK Vojvodina koji je svakako dao veliki doprinos klubu u prethodnom periodu i njegovo ime će sigurno ostati zapamćeno u novijoj istoriji Vojvodine" stoji u saopštenju novosadskog kluba.

To znači da će na stadionu "Karađorđe" posle prve trećine sezone morati da krenu u potragu za novim trenerom, a u isto vreme radiće se na pronalaženju rešenja za upražnjenu funkciju sportskog direktora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ujka Vanja
Friday, 23.10.2015
20:51

Ma neka vrate Drakulica za sportskog direktora.Trener neka bude Kiza Milinkovic ili Vukicevic.