Posle poraza od Sarajeva - Koji problemi sada muče Partizan?

Autor: Darko Mitrović
subota 07.02.2015.
21:53
Izvor: Sportske.net, SOS Kanal

Trener Partizana nije previše zabrinut zbog najnovijeg poraza njegovog tima na pripremama, od ekipe Sarajeva u Antaliji.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, Sarajevo je golom Benka, a posle velike greške golmana Partizana Milana Lukača u 88. minutu došlo do pobede nad Partizanom od 1-0.

Međutim, ono što bi moglo da zabrine, jeste činjenica da crno-beli nisu bili previše opasni pred protivničkim golom.

Tu činjenicu je posle meča sa Sarajevom pomenuo i trener Partizana Marko Nikolić, ali on veruje da će, kako se bude bližio sam finiš priprema, sve doći na svoje mesto kad je u pitanju igra jesenjeg prvaka Srbije.

''Utakmica prava pripremna, kako bih rekao... Tvrda, sa dosta prekršaja i prekida. U prvom poluvremenu nije bilo dosta prilika, slično je bilo i u drugom. Sarajevo je uglavnom pretilo udarcima iz daljine, mi smo imali par situacija u kaznenom prostoru, ali mislim da ni jedan ni drugi golman danas nisu ništa odbranili.

Kao da se igralo za bodove, a odlučio je taj kiks našeg golmana pred kraj meča i Sarajevo je pobedilo. Mi se još uvek 'tražimo', i tim i početnu postavu i način igre. Imamo još problema da nove igrače uklopimo u tim.

Bandalovski je bio na 'izdisaju snaga'. Videli ste, on je tek nekoliko dana sa nama. Imamo i par igrača koji se vraćaju posle povreda i koji traže formu, ali i koji dobro trče poput Brašanca'',
objašnjava Nikolić u izjavi za SOS kanal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Blazer
Saturday, 07.02.2015
23:15

Ovaj čovek je jači od bilo kog advokata,uvek ima izgovor,a nikada nebi preuzeo krivicu.

avatar
Povratak kralja BAN9
Sunday, 08.02.2015
15:26

Koji izgovor? Ja ne vidim nikakav izgovor! Gledao sam utakmicu, a nisam hteo da komentarišem pre nego što je odlgedan i Nikolić je rekao sve samo činjenice u svojoj izjavi nakon utakmice! Da li si ti gledao utakmicu?

avatar
Blazer
Sunday, 08.02.2015
17:41

jesam i razočaran sam,videćete u maju kakav je trener Nikolić,pogotovo ako ode Lazović.