Posle Kelna - Kruševac! Zvezdina obeležja neće moći na ovu tribinu, a šta poručuje Kosan?

Autor: Darko Mitrović
petak 29.09.2017.
17:37
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

U nedelju fudbalski praznik u Kruševcu, dolazi evropska Zvezda!

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Posle velikog uspeha u Ligi Evrope i pobede nad Kelnom, Crvena zvezda u nedelju od 17 časova gostuje u Kruševcu, protiv ekipe Napretka, koja je u poslednje vreme u usponu forme.

Mnogo razloga za odličnu fudbalsku predstavu, verujemo da će tribine biti popunjene, a s tim u vezi, iz Kruševca je danas stigla važna informacija za navijače.

Naime, direktor kluba Vladimir Arsić je na današnjoj konferenciji za medije potvrdio da na tribini ''Zapad 1'' neće moći da se unose obeležja Crvene zvezde, zbog navijača Napretka koji će se nalaziti na toj tribini.

Utakmica ima karakter ''visokorizične'', pa će ulice oko stadiona biti zatvorene za saobraćaj biti zatvorene od 14 do 16 časova.

Kada su u pitanju cene ulaznica, Sever košta 200, Istok 500, Jug 400, Zapad 1 je 600, a Zapad 2 - 700 dinara.

O očekivanjima od ove utakmice govorio je trener Napretka Milorad Kosanović, koji tvrdi da se njegov tim za meč sa Zvezdom priprema kao i za svaku drugu utakmicu.

''Zvezda jeste magnet za građane Srbije, pogotovo kada igra van Beograda. Onda je to kao neki mali praznik i to me raduje.

Moji momci su u poslednje dve utakmice uradili veliki posao, napravili pozitivnu atmosferu, osvojili četiri boda i utakmica sa Zvezdom dolazi kao nagrada.

Nagrada u smislu da odigraju maksimalno koncentrisano, dobro, ozbiljno, da se Zvezdi suprotstave na najjači način koji je moguć u ovom momentu i da probaju da se izbore za pozitivan rezultat'', izjavio je Kosanović.

U ime igrača oglasili su se Nikola Mitrović i golman Nikola Petrović koji su obećali da će Napredak pružiti maksimum u ovom meču

''Mi hoćemo da se nadigravamo, nećemo se skloniti nikome i daćemo sve od sebe'', poručio je Petrović.

Dodajmo još da će pravdu na ovoj utakmici deliti naš najbolji arbitar Milorad Mažić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Debeljko sa Čukarice
Friday, 29.09.2017
19:45

Mazic!!!! Opet Mazic.

avatar
sef9
Friday, 29.09.2017
18:01

lepo receno kosane ali ne pita se napredak samo prejaki smo za nasu ligu NAPRED ZVEZDA

avatar
Petar Radakovic
Friday, 29.09.2017
17:48

Mazic nije nas najbolji sudija jer u Srbiji sudi prosecno.Doduse,bolje sudi strane utakmice dok ovde redovno gresi,dali,namerno ili pod tudjim uticajem to on najbolje zna.Nisam srecan kada doticni sudi ZVEZDINE utakmice.

avatar
Debeljko sa Čukarice
Friday, 29.09.2017
19:45

Nije dobro sto nam on sudi.