Posle ''Armejaca'', i Malaga savladala OFK Beograd

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.07.2014.
17:40
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri OFK Beograda učestvuju ovih dana na ''Lav Jašin kupu'' (igrači do 21 godine) u Moskvi. Nažalost, u prva dva meča - dva ubedljiva poraza.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Ekipa Dejana Đurđevića je u prvom kolu za rivala imala ekipu moskovskog CSKA, a ''Armejci'' su u tom susretu bili dominantni - slavili su sa ubedljivih 4-0.

Fudbaleri OFK Beograda su pokušali da poprave utisak protiv Malage, donekle su u tome i uspeli, ali ni u drugom kolu nisu uspeli da iznenade favorizovanog protivnika - Španci su trijumfovali rezultatom 2-0.

Tokom prvog poluvremena viđene su prilike na obe strane, ali je Malaga u 36. minutu došla do vodećeg gola, koji je postigao Viktor Ruiz iz slobodnog udarca sa oko 25 metara.

Minimalnom prednošću Malage ušlo se u drugo poluvreme, a posle 13 minuta igre u nastavku, Ernesto Gomez je sa desetak metara duplirao prerdnost Španaca i postavio konačan rezultat - 2:0.

Mogli su ''Romantičari'' u finišu i do povoljnijeg rezultata, Mihajlović nije iskoristio dve prilike, da bi na kraju odličan šut paločevića zaustavila prečka.

Bez obzira na ove poraze, mečevi sa ovako jakim rivalima mnogo će značiti mladoj ekipi OFK Beograda pred početak nove sezone. Naredni meč na ovom turniru ''Romantičari'' će igrati protiv Benfike.

OFK Beograd: Čupić (kapiten), Gajović, Matović, Savić, Mirčetić, Batinica, Sekulić, Zarubica, Mihajlović, Propadalo i Sarajlin. Klupa: Ostojić, Ješić, Čavrić, Paločević, Duronjić, Belić i Peličić.

Malaga C.F.: Himenez, Rodrigez, Fernando, Portiljo (kapiten), Ruiz, Perez, Fornals, Mula, Erera, Gomez i Aranda. Klupa: Eskandel, Moreno, Lopez, Quave, Espinar, Alehandro i Gauar.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke