Poruke iz Podgorice: "Partizan favorit, ne nosimo belu zastavu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.07.2017.
12:56
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Dva dana pred gostovanje u Humskoj iz tabora podgoričke Budućnosti poručuju da Partizanu prepuštaju ulogu favorita ali da u Beograd dolaze bez bele zastave.

fk-buducnost.me
fk-buducnost.me

Povezane vesti

Šampion Crne Gore kompletirao je pripreme na Zlatiboru i počeo sa radom na završnim detaljima uoči gostovanja Partizanu u okviru prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Strateg Budućnosti Dragan Kažić govorio je za "Vijesti" o očekivanjima pred prvi meč sa Partizanom i tom prilikom istakao da rezultati crno-belih iz prethodne sezone ukazuju na to da srpski šampion dočekuje utakmicu kao blagi favorit.

"Suvišno je trošiti rieči o Partizanu, svi znamo o kakvoj se ekipi radi. Dovoljno je reći da je to osvajač duple krune u Srbiji i tim koji je u seriji od 37 utakmica bez poraza", rekao je Kažić.

Uprkos tome što Partizanu prepušta ulogu favorita trener podgoričke Budućnosti ističe da njegova ekipa ne ulazi u ovaj dvomeč sa belom zastavom.

"Ne ističemo belu zastavu. Revanš je pod Goricom, pa ćemo videti. Partizanu predajemo ulogu blagog favorita", navodi Kažić.

Šampion Crne Gore ostao je u subotu bez jednog od najboljih pojedinaca u ekipi pošto je kapiten Risto Radunović odlučio da napusti klub, tako da će najzvučnije ime u timu Dragana Kažića biti bivši napadač Crvene zvezde Radomir Đalović.

"Pred nama su dve teške utakmice. Mislim da će nijanse odlučivati o pobedniku i putniku u narednu rundu. Partizan je favorit na papiru, ima dobar tim, a na nama je da mu pokvarimo planove. Motiva neće faliti i očekujem pravi spektakl", kazao je bivši crnogorski reprezentativac.

Radomir Đalović je u prethodnoj sezoni postigao 11 golova i tako pomogao klubu da posle pet godina osvoji šampionsku titulu u Crnoj Gori.

Budućnost je na Zlatiboru odigrala tri kontrolne utakmice i ostvarila samo jednu pobedu. Plavo-beli su savladali selekciju zlatiborskog okruga sa 5:0, a upisan je poraz od Javor Matisa (1:0) i remi sa Borcem iz Banjaluke (2:2).

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Budućnosti igra se u utorak, 11. jula, od 20 časova i 45 minuta u Humskoj.

Prenos je obezbeđen na dve televizije, a UEFA je već odabrala i glavnog arbitra za susret u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Joker777
Sunday, 09.07.2017
15:02

Ocekuje nas dosadan dvomec, sa malo pravog fudbala, Partizan i nije neki preterani favorit u ovom dvomecu, mada procice.

avatar
Navijač Partizana
Sunday, 09.07.2017
13:34
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 09.07.2017
13:17

Moracu na vreme da pripravim neke stihove za moje fanove.

avatar
Ton4i
Sunday, 09.07.2017
13:15

Kazu da je Partizan blagi favorit,a kvota za prvi mec u Beogradu iznosi mizernih 1,15 dok ce na revansu u slucaju pobede crno-belih sa recimo bar dva gola razlike biti oko 1,60.

avatar
Sunday, 09.07.2017
13:05

Mi treba da gledamo sebe i odigramo utakmicu za utakmicu jer je svaki bod bitan na UEFA-inoj rang list i naravno prolaz sa što manje kartona jer i oni mogu biti veoma bitni u narednim kolima.