Poruka iz Zvezde: ''Pašće i rekord Benfike!''

Autor: Darko Mitrović
subota 26.03.2016.
18:27
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

S obzirom da imaju ogromnu bodovnu prednost nad rivalima u Superligi, fudbaleri Crvene zvezde moraju da pronalaze dodatne ciljeve do kraja sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Obaranje rekorda u broju uzastopnih pobeda dodatno motiviše ekipu Miodraga ''Grofa'' Božovića.

Rekord na domaćoj sceni oboren je u prošlom susretu protiv Novog Pazara, pa sada crveno-belima ostaje da pokušaju da obore i evropski rekord, koji je u vlasništvu Benfike.

Jedan od najiskusnijih igrača crveno-belih, ali i sa malom minutažom ove sezone, Zoran Rendulić otkrio je u izjavi za klupski sajt koliko mu je značio nastup u istorijskom meču u Novom Pazaru.

''Srećan sam što sam odigrao makar i nekoliko minuta u toj istorijskoj utakmici u kojoj smo oborili rekord. Ni na treningu nekog ne možeš da pobediš tri puta zaredom, i ovo je veliki uspeh kojeg mislim da još uvek nismo ni svesni.

Tek kada se završi sezona, kada odemo na odmor i kada počnemo da sabiramo utiske iz cele sezone, shvatićemo kakav smo rezultat napravili. Mislim da će ovo biti jako teško ponoviti'', izjavio je Rendulić.

On je uveren da Zvezda sada može da nadmaši i Benfiku i, kao i do sada, spreman da na svaki način doprinese novim uspesima, bez obzira na minutažu.

''Kažu da sam im ja najvažniji za atmosferu, drago mi je da doprinosim na bilo koji način. Naravno, igrač koji ne igra je pomalo tužan i nervozan, to je sve normalno.

Čekam svaki minut da iskoristim. Važno je da budem zdrav, da svi budemo zdravi. I zašto da ne, uveren sam da možemo da oborimo i Benfikin rekord'',
poručio je Rendulić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ADVOKAT
Saturday, 26.03.2016
22:35

Imate sve vec dogovorene meceve ili sta?

avatar
Saturday, 26.03.2016
20:37

Ti si svoje odigrao i pokzaoa kao i zvezda u 1p protiv OFK na Vračaru #stop_vašarijadama

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 26.03.2016
19:52

Rendula želim ti da se što pre izboriš za mesto u startnoj postavi jer dobri štoperi su nam potrebni kao oči u glavi.