Poruka iz uprave: ''Kiza nije kriv!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.10.2015.
10:58
Izvor: Sportske.net, Sport

Ni poraz od Čukaričkog nije promenio stav vodećih ljudi kluba iz Humske o treneru Zoranu Milinkoviću.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Partizan je posle 12 odigranih kola na čak 12 bodova zaostatka za Crvenom zvezdom, ali se u Humskoj i dalje uzdaju u pogodnosti novog sistema takmičenja i nadaju da je vreme da i Zvezda negde jednom kiksne.

Poraz od Čukaričkog u ponedeljak je bio pravi šok za navijače crno-belih, koji su sa svojim ljubimcima prethodnih dana imali dosta razloga za slavlje, pogotovo posle trijumfa u Augsburgu.

Sve je to sada u senci novog velikog kiksa u Superligi, a mnogi navijači ponovo pozivaju i na smenu trenera Milinkovića.

Međutim, stav uprave crno-belih se po tom pitanju i dalje ne menja, a potpredsednik kluba Vojislav Nedić je u izjavi ''Sportu'' poručio da trener nije kriv za najnoviji poraz.

''Milinković uživa naše poverenje i poštovanje. Imajući u vidu da smo promašili dva jedanaesterca na poslednjoj utakmici, da nije ispoštovana hijerarhija izvođača, jasno je da ne možemo da krivimo trenera ili igrače za poraz, jer to sport. Imali smo sreće u Nemačkoj, ovoga puta nije bila naš saveznik'', istakao je Nedić.

On je dodao i da Partizan nema dovoljan igrački kadar za podjednako kvalitetne nastupe i na domaćoj i na evropskoj sceni, ali i da će se na zimu ekipa pojačati.

''Da ne bude zabune, ne mirimo se sa trenutnom situacijom, tražimo najbolje i najbrže rešenje, gledaćemo da se pojačamo tokom zime, a očekujemo i da Crvena zvezda negde kiksne. Uveren sam da ćemo na proleće da je savladamo na našem stadionu i ravnopravno konkurišemo za trofeje'', poručio je Nedić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budimo.ljudi
Wednesday, 07.10.2015
15:48

Nije Kiza kriv ali je itekako odgovoran

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Wednesday, 07.10.2015
14:31

najveci krivac je nesposobna uprava koja sem abubakara nije nikoga dovela na vreme. stevanovic je odlican ali je trebao jos letos da dodje. subic se za sada pokazao kao solidna akvizicija isto. naravno da je i kiza kriv ali i nemamo fond igraca. ipak ovoliko izgubljenih bodova nisam pamtio pa ne znam vise. pratim partizan negde od sredine 80tih. ovako lose izdanje u prvenstvu ne pamtim!

avatar
РЕВОЛТ
Wednesday, 07.10.2015
14:55

Moja prva utakmica na stadionu je ipak bila malo kasnije, par godina tek, Vojvodina-Partizan, sezona 1988/89, jesenji deo i 3:2 za Vojvodinu.

avatar
РЕВОЛТ
Wednesday, 07.10.2015
14:29

Ovaj prvi deo je idiotski i nije vredan komentara, a pobede u Derbijima za koje se nadam da ce se i desiti ce nam biti melem na ranu koji nece biti bas ni mali.

avatar
PLAYBOY
Wednesday, 07.10.2015
13:52

Pa dal' ima iko normalan u ovoj upravi u Partizanu, neko ko iole ima veze sa fudbalom?? ja kad citam njihove izjave samo mi dodje da se prekrstim i da budem u neverici...Samo me zanima dokle ce ovako da nastave? Jel' dok nas ne uniste skroz....cc tuga

avatar
baldekeita
Wednesday, 07.10.2015
12:32

Nije ispostovana hijerarhija,ali ne mozemo da krivimo trenera!Ne razumem!Daleko od toga je Kiza glavni krivac,ali on ce da leti sigurno,samo uprava ima problem sto niko sa kakvim-takvim imenom ne zeli da dodje.Zasto ne zeli da dodje?Zato sto videli kako je letos odradjen prelazni rok i ko onda da pozeli da vodi ekipu,a zna kakve ga okolnosti cekaju plus pritisak od -12!

avatar
Wednesday, 07.10.2015
12:14

A ko je odgovoran za hijerarhiju u timu ako nije trener, ko je odgovoran što Grbić sa najmanjom minutažom u ekipi šutirao penal i to posle samo 4' provedenih na terenu na toj utakmici? Samo se vi nadajte da će zvezda kiksnuti, ona je zaslužila poraz i u Subotici ali joj je po ko zna koji put ove sezone sudija doneo bodove, a vi i dalje ćutite na sve njihove krađe, nemojte da tražite doping kontrolu u derbiju, niti strane sudije i ni po koju cenu nemojte da smenite Milinkovića - UPRAVA NAPOLJE!

avatar
ManUtdSrbija
Wednesday, 07.10.2015
12:49

Kralj si, teorija zavere. :D Ti si bre sam sebe smorio! :D Kako je tebi jako, pff! :D

avatar
icericericer
Wednesday, 07.10.2015
13:45

Е никако да питам некога да ли је било допинг контроле пред дерби, значи није? Ако је не траже пред следећи дерби, знамо који им је циљ...

avatar
ujka Vanja
Wednesday, 07.10.2015
11:45

Neko mora biti kriv.A kriva je UPRAVA.Uprava napolje!!!!!

avatar
YasminPFC
Wednesday, 07.10.2015
11:32

Ako nije trener kriv onda je uprava jer mu nije donela adekvatna pojacanja tj. uprava je nesposobna!!! Nije mi samo jasno kako se planira ulazak u LS a oslabi se tim? Otisli Drina< Volkov, Danko I ranije Skuletic itd, dok nije dovedeno iole ozbiljno pojacanje! Kako ste mislili da udjete u LS bez ulaganja??? Zakljucak-uprava odradila lose poso! Da tacno je, trener nije kriv (Jedina zamerka losa jako losa odbrana)

avatar
РЕВОЛТ
Wednesday, 07.10.2015
14:29

I Branko Ilic je otisao.