Poruka iz Steaue: ''Pun stadion? Baš nam je drago, navikli smo na to!''

Autor: Beta Beta
utorak 04.08.2015.
19:53
Izvor: Beta

Dolazak u Beograd nije ništa promenio po pitanju samouverenosti ekipe iz Bukurešta pred sutrašnji dvoboj sa Partizanom.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Trener fudbalera Steaue Masimo Pedracini rekao je danas da je rumunski klub spreman za revanš susret sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Znamo da je Partizan jaka ekipa, da igra dobro, ali šanse su podjednake. Spremni smo za svaku situaciju. Utakmica ima veliki značaj za obe ekipe, koje će siguran sam biti motivisane", rekao je Pedracini na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Steaua će sutra gostovati Partizanu u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi susret završen je 1:1.

"Svesni smo da moramo da postignemo pogodak, ali isto tako ne bismo smeli da ga primimo. Partizan nas uopšte nije iznenadio igrom u prvoj utakmici. U svakom statističkom pogledu smo bili bolji od njih. To nam uliva nadu da možemo do dobrog rezultata u revanšu"
, kazao je Pedracini.

Prvi susret igran je pred praznim tribinama u Bukureštu, a u revanšu u Beogradu se očekuje pun stadion.

"Raduje nas što ćemo igrati pred punim tribinama, jer nam je to nedostajalo u prvoj utakmici kod kuće", kazao je Pedracini.

Steaua je u lošoj finansijskoj situaciji, a plasman u grupnu fazu Lige šampiona donosi značajan novac. Ipak, Pedraciji je rekao da rumunskoj ekipi to nije jedina motivacija.

"Novac nije jedina motivacija. Značajan je, ali svi mi imamo nešto drugo, a to je ponos i želja za slavom", rekao je trener rumunske ekipe.

Pedracini je tokom karijere bio pomoćnik Valteru Zengi dok je italijanski stručnjak bio trener Crvene zvezde.


Na pitanje novinara da li bi sutra znao da kaže da čestita Partizanu na pobedi i plasmanu u baraž za Ligu šampiona, Pedracini je kazao da zna da kaže "Doviđenja, prijatno".

Kapiten Steaue Fernando Varela rekao je da bi plasman u Ligu šampiona bio veoma značajan za njegovu ekipu i da će svaki igrač dati svoj maksimum da rumunski klub prođe u naredno kolo.

"Za nas je predstojeća utakmica jedna od najvažnijih u sezoni. Svesni smo da moramo da damo sve od sebe kako bismo prošli dalje. Biće nam veliki motiv i izuzetno drago to što ćemo igrati pred punim stadionom. Navikli smo na to u Rumuniji", rekao je Varela.

Utakmica će početi u 20.30 na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
33
Tuesday, 04.08.2015
21:33

Novac nije jedina motivacija, lažete gospodo, novac vam je sve, pitajte Điđija! Drago vam je što će te igrati pred punim stadionom, jeste, da je tako bilo kod vas, ali kod nas ima da pozelenite!

avatar
Loris Karius
Tuesday, 04.08.2015
20:58

Po statistici ste možda bili bolji ali smo mi bili mnogo konkretniji i mnogo smo bolje šanse imali.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 04.08.2015
23:39

50% 50% posed lopte, 11:11 šutevi ka golu, više kornera je imao Partizan... O čemu priča ovaj ? Proći ćeš kao i tvoj kolega Zenga sa Vošom.

avatar
Lord Bobinho10
Tuesday, 04.08.2015
20:23

Bolji, ali u dominama.