Poruka iz Niša: "Priča se o sukobu, niko ne pominje penale!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.03.2016.
10:25
Izvor: Sportske.net, realsanisave.com

Kapiten Radničkog iz Niša Aleksandar Jovanović oglasio se nakon sukoba sa saigračem i poručio da se vrši namerna selekcija informacija ne bi li bila skrenuta pažnja sa bitnih tema.

Beta/SašaĐorđević/Sdj
Beta/SašaĐorđević/Sdj

Povezane vesti

Najuspešniji čuvar mreže domaćeg fudbalskog šampionata u petak se našao u žiži javnosti zbog sukoba sa saigračem Nemanjom Lakić-Pešićem tokom meča sa Novim Pazarom.

Golman Radničkog Aleksandar Jovanović i njegov saigrač ušli su u verbalni sukob a malo je falilo da rasprava eskalira i pređe u fizički obračun.

Dva dana nakon meča kapiten Radničkog objašnjava da klub iz Niša iz kola u kolo trpi nepravde, ali se o njima ne govori kao o sukobu koji se dogodio u petak.

"Pazite, nama se ne dosuđuje penal na tri utakmice u zadnjih četiri odigranih. Da su sankcionisani prekršaji nad našim igračima u kaznenom ili svirani ofsajdi, možda bi mi sada igrali polufinale kupa, a možete slobodno da dodate i par bodova na postojeći bodovni saldo u prvenstvu, pa vidite gde bi bili na tabeli" počinje priču Jovanović.

Radnički je u petak zaista oštećen za penal u duelu sa Novim Pazarom, a spornih momenata na štetu Nišlija bilo je i na minulim mečevima u Kupu i prvenstvu.

"Svi bruje o raspravi Jovanovića sa Lakić-Pešićem, a o nedosuđenim penalima niko neće da zucne. Dakle, neko namerno selektuje informacije i plasira ih u javnost" dodaje Jovanović.

U razgovoru za portal "realsanisave.com" kapiten Radničkog se osvrnuo na neravnopravan tretman koji njegov klub ima u odnosu na povlašćene timove Superlige.

"Ako se ne sude penali Zvezdi i Partizanu, zaseda skupština UN, a ako se to desi Radničkom, to saznaju par vrabaca na grani. Radnički je veliki klub! Radnički je čudo, koliko god neki pokušavali to da ne vide" zaključio je Jovanović.

Radnički se nakon 27 odigranih utakmica nalazi na četvrtom mestu superligaške tabele sa 42 boda, a narednu utakmicu u domaćem šampionatu odigraće nakon prvenstvene pauze protiv Spartaka u Subotici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partizan/Lazio
Monday, 21.03.2016
23:12

Ja pominjem penal,cekao sam keca za 100 evrica!

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 20.03.2016
15:24

Prvo ovu izjavu je dao kapiten kluba Aleksandar Jovanovic ofanzivni vezni ili ti levo krilo a ne golman, tako da ubuduce se novinari informisite kada o necemu pisete ili prenosite sta je neko rekao na nekom mestu, posto vam je tesko da dodjete do Nisa i uzmete izjave, drugo, sto ne pisete o penalu koji nije sviran a 1000000000000 puta veci od sinocnjeg prvog za crvenog blizanca i trece, ovo upucujem sudijskoj organizaciji i FSS dokle vise, zar hocete jos jednu tuzbu u UEFA???

avatar
Aleksandar Karni Spasojevic
Monday, 21.03.2016
10:58

Da je izjavu dao neko bitan verovatno bi znali ovako koga briga sta je reko igrac ispodprosecnog srpskog kluba, samaraju se medjusobno pa im krivi novinari sto se to videlo u direktnom prenosu, ovako ponasanje igraca se ne vidja ni u mnogo nizem rangu takmicenja.

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 21.03.2016
18:01

gledaj ti svoju bracu blizance i uzivaj i pusti druge da uzivaju i cao...

avatar
Anti Beogradjani
Sunday, 20.03.2016
13:03

Golman radnickog inace decko svetske klase,ne moze u reprezentaciju od ovih izrelaca iza kojih stoje dobri menadzeri,a inace ubedljivo najbolji srpski golman trenutno.Slazem se sa svim sto je rekao,baca se senka i izvlace se sudije,koje su po mom misljenju ostetile radnicki i to debelo

avatar
Aleksandar Karni Spasojevic
Monday, 21.03.2016
11:00

Da nesto vredi branio bi u nekom iole ozbiljnom klubu, nahvalili ga polunovinari sa Sos kanala pa umislio da je svetska klasa.

avatar
Aleksandar Karni Spasojevic
Tuesday, 22.03.2016
15:57

Da a Radnicki iz Nisa nije komunisticki klub njega je osnovao kralj Aleksandar licno, sto se tice politicara oni su i u drugim drzavnim institucijama pa tako i u fudbalskim institucijama u ovoj zemlji , a to su samo Zvezda i Partizan, ostalo su lokalni klubovi koji popunjavaju broj u ligi i redjaju se od trece pozicije pa nadalje.

avatar
Anti Beogradjani
Tuesday, 22.03.2016
15:06

koji mi bre,pa nije moj partizan i zvezda,niti bilo koji klub koji ima komunisticku petokraku.A znamo da uprave po klubovima nisu bitne uopste i da se ne pitaju ni za sta,vec svevisnji sns ovci.za svaki klub.pa pola vlasti je u upravi zvezde i partizana,a upava sluzi kao marionete.kako onda da osiguraju ugovor nastasica naprimer,ako je nastasic nekog ko je bio na vlasti tada pogledao popreko i ovaj klasicno srpski reko upropasticu ti karijeru.sto i sada imamo slucajeve sa panticem,zivkovicem,pa cak su podkacili i mitrovica iz njukasla.isto i zvezda ima takvih slucajeva.i o kakvim upravama mi govorimo ovde?

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Tuesday, 22.03.2016
11:53

Radnicki iz Nisa nije mali klub! Da li je ovo u skladu sa uslovima?!

avatar
Aleksandar Karni Spasojevic
Monday, 21.03.2016
20:39

Mali klub- mali golman

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 21.03.2016
18:03

pa to sto tvoji strucnjaci od trenera i uprave ispred nosa u Pecincima nisu videli ovakav potencijal govori mnogo, kao i to da jedan Nastasic, Matic su vam promakli i da ne nabrajam dalje...

avatar
Anti Beogradjani
Monday, 21.03.2016
17:47

prati malo radnicki pa pricaj!!!,mozda ne brani u boljem klubu ako nema kvalitetnog menadzera,ili ti je bolji klub partizan koji je hteo da ga dovede,pa se oslonio na ovog sad.Decko je u svakoj bitnoj utakmici pokazao da je klasa.a ne kao npr bajkovic ili stojkovic,svojim indijanskim odbranama i greskama plus naslovne stranice zute stampe su ih plasirale u evropu.ovaj ne visi u zutoj stampi pa mozda zato i nisi cuo za njega,a kada bi napravio neki skandal sigurno bi privuko paznju na sebe.Nemoj da se lazemo ali da bajkovicu nisu bili splavovi niko ne bi cuo za njega,kao i stojkovic da nije presao iz zvezde u partizan,takodje bi bio nebitan.

avatar
RVT: NEVER OUTGUNNED
Sunday, 20.03.2016
11:33

Radnicki je peti klub u zemlji.