Poruka iz Humske - Tandem Đuka/Leo ''najbolji u istoriji srpskog fudbala''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 12.06.2017.
12:25
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Miroslav Vulićević rekao je danas da je cilj u predstojećoj sezoni iskorak u odnosu na prethodnu i da veruje da njegova ekipa može do plasmana u Ligu šampiona. Mladi Dušan Vlahović nahvalio svoje konkurente za mesto u timu.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana okupili su se na početku priprema za novu sezonu. Ekipa iz Humske je prošle sezone osvojila "duplu krunu", ali je takmičenje u Evropi završila na samom početku kvalifikacija.

"Malo smo se odmorili, brzo dolaze utakmice i ozbiljni protivnici u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Očekivanja su maksimalna, želimo da napravimo korak dalje. Želimo da nastavimo pobednički niz, nema razloga da ga prekinemo", rekao je Vulićević novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Prvi cilj Partizana će sada biti plasman u grupnu fazu evropskog takmičenja, a na pitanje da li njegova ekipa može do Lige šampiona Vulićević je odgovorio: "Apsolutno".

"Nije prevelika pauza iza nas, dopunuli smo baterije, za sad je ceo tim tu. Ponavljam, nema razloga da prekidamo niz", dodao je on.

Foto: Sportske.net/Pavle Knežević
radin everton partizan

Fudbaler Bojan Ostojić nije se složio sa konstatacijom novinara da su ambicije Partizana uvek iste na početku priprema.

"Ne bih se složio da su ambicije baš iste. Sad moramo da napravimo koran napred i da dođemo do onog cilja koji smo zacrtali. Još je rano da pričamo o Evropi, ja se nadam da možemo nešto da uradimo. Ekipa je dugo vremena zajedno i nadam se da rezultati neće izostati", rekao je Ostojić.

Napadač Dušan Vlahović se oporavio od povrede i sada je, kako je rekao, na njemu da radi i da pokuša da se dokaže novom treneru Miroslavu Djukiću.

"Uroš Đurđević - Leonardo je najbolji tandem u istoriji srpskog fudbala. Ne bi bilo realno da tražim mesto ispred nekog od njih dvojice. Moje je da vredno radim. Nije bitno ko igra, bitno je da pobedjujemo. Čekam svoju šansu", rekao je Vlahović.

Vlahović je istakao da je titula osvojena ove godine "najvrednija" i čestitao je svojim saigračima na dobrim igrama.

"Sada se okrećemo prvo Evropi. Prošlogodišnje rano ispadanje nas je malo poljuljalo, nadam se da ćemo sada pobediti tu prvu utakmicu, da ćemo probiti led. Borućemo se za Ligu šampiona, o Ligi Evropa za sada ne razmišljamo, nama je cilj Liga šampiona", rekao je Vlahović.

Crno-beli će novu sezonu početi u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a protivnika će dobiti na žrebu u Nionu, koji će se obaviti 19. juna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 12.06.2017
16:06

Super su, ali... Tandemi: Partizan: Bobek-Zebec; Bobek-Valok; Bobek-Milutinović; Galić-Hasanagić; Kovačević-Hasanagić; Ćirić-Milošević; Ilić-Kežman; Zvezda: Mitić-Tomašević; Šekularac-Kostić; Džajić- Lazarević; Petrović-Savić; Savićević-Pančev...

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
15:28

Mijat, Savo, Keza (mogao je i Darko da bude nas, ali igrom slucaja ipak nije), Brna, Jokan, Drula, Ivica, Bata i Djuka, Nisa, Nadj i Sani.

avatar
Jedi govna siso!
Monday, 12.06.2017
13:51

Ja mislim da je bolji tandem bio Franklin Salas i Takajuki Suzuki :D

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
12:55

Vecina portala javlja da ce novi stoper biti Marko Simic ili Milan Mitrovic.

avatar
Anderton
Monday, 12.06.2017
13:12

Mitrović koga su oni jurili prošlo leto? iz Mersina?

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
13:54

Da. Kazu da je odlican igrac, a rekao bih da je i bolja opcija od Simica. Naravno, uvek moze bolje i od njih dvojice, ali ne moze stranac tu jer smo napravili katastrofalnu gresku i smanjili broj.

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
12:29

Inace, dali su vise i od Milosevica i Curovica, dali su vise i od Kezmana i Ilica iako je bilo nekih prica da su ova druga dvojica dali ne znam koliko golova u sezoni. Mani se tih pohvala, Vlahovicu, bolje produzi ugovor!!!

avatar
Poznavalac
Monday, 12.06.2017
12:52

daleko su oni od milosevica i kezmana koji su bili klase od napadaca,jesu dobri ali svi znamo sta su napravili u daljoj karijeri i savo i mateja..

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
13:37

Mi ovde pisemo o tandemu, sinergetski efekat i tako to:-D Uros je jos mlad i relativno zelen, moze da napravi kakvu takvu karijeru, o plavoj kornjaci da i ne pricam.