Poruka iz Estonije: "Idemo na Mundijal!"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 28.03.2016.
09:50
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i direktor "A" selekcije reprezentacije Srbije Savo Milošević izjavio je da ne očekuje podršku javnosti ali da će "Orlovi" uspeti da se plasiraju na Mundijal u Rusiji.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Pet dana nakon poraza koji je reprezentacija Srbije doživela u Poznanju direktor "A" selekcije Savo Milošević obratio se novinarima i izneo svoje viđenje duela sa Poljskom.

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije istakao je da igra "Orlova" raduje iako je upisan još jedan poraz. Osvrćući se na meč u Poznanju Savo Milošević je poslao poruku onima koji tvrde da je Poljska "igrala sa pola snage".

"Zaista ne mogu da komentarišem poluamaterske izjave" bio je kratak komentar Sava Miloševića.

Nezaobilazna tema razgovora sa predstavnicima medija koji prate reprezentaciju bili su i nezadovoljstvo nacije usled višegodišnjih neuspeha nacionalnog tima.

"Ja razumem nezadovoljstvo javnosti i kritike medija apsolutno stoje s obzirom na rezultate poslednjih pet - šest godina. Ono što ne razumem jesu vređanja i ponižavanja, to je nešto što apsolutno ne razumem, jer ovo je, ipak, nacionalni tim jedne države, ovi momci predstavljaju sve nas, sedam, osam miliona koliko nas ima u Srbiji" poručuje Milošević.

Direktor "A" selekcije reprezentacije Srbije veruje da će "Orlovi" uspeti da savladaju Estoniju i tako materijalizuju dobru igru iz Poznanja, a izrazio je i verovanje da će Srbija uspeti da se plasira na Mundijal u Rusiji.

"Apsolutno, apsolutno sam uveren da ovaj tim ima dovoljno kvaliteta da se kvalifikuje na Svetsko prvenstvo" zaključio je Milošević.

Prijateljsku utakmicu sa selekcijom Estonije reprezentacija Srbije igra u utorak od 18 časova, a večeras će "Orlovi" odraditi poslednji trening pred susret koji će biti odigran na stadionu "A Le Kok Arena".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 28.03.2016
16:16

Merite mu temperaturu, brzoooo

avatar
Monday, 28.03.2016
14:38

Savo, nije upitna naša podrška reprezentaciji Srbije. Velika većina nas koja ovde komentariše tekstove i vaše izjave bezrezervno podržava reprezentaciju, ali ne podržava vas koji je vodite, kao i onog koji selektuje igrače u reprezentaciji. Dovoljno ste lošeg uradili i dovoljno ste loših rezultata postigli. Došlo je vreme da odete i pustite neke druge ljude da pokušaju da urade nešto dobro i konačno nas odvedu na neko veliko takmičenje.

avatar
Paisley is back
Monday, 28.03.2016
12:50

Ova reprezentacija ni u jednom pogledu ne predstavlja mene, možda predstavlja ološ poput vas u fss-u

avatar
BačjeAnri
Monday, 28.03.2016
11:19

Kako može biti uveren kad je ovaj sastav prvi put zajedno i odigrali su tek jednu utakmicu? Uporno nas sve koji pratimo reprezentaciju tretiraju kao da smo glupi.

avatar
Burazer
Monday, 28.03.2016
11:16

Срећом па не играте у Србији да видиш колику подршку имате XD

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Monday, 28.03.2016
10:55

Sram vas bilo!!!

avatar
quitttenkse
Monday, 28.03.2016
10:32

Oni nas vređaju, sramote, ponižavaju, omalovažavaju ... itd. ali s obzirom da su oni nacionalni tim jedne države mi njima ne smemo da uzvratimo istom merom!? To kao kad imaš dete propalicu pa stalno sebi ponavljaš '**beš ga moje je moram ga voleti'. Pa već su svi počeli da nam se smeju, ne možeš nigde da pričaš o fudbalu sa strancima. U zemlju da propadnemo. Srećom pa dobiše Albaniju. Naši ste, ajde idite negde pa budite nečiji drugi da mi malo odahnemo.

avatar
bagra
Monday, 28.03.2016
10:22

S obzirom kakva nam je grupa, verovatno cemo se plasirati, ali...

avatar
Paisley is back
Monday, 28.03.2016
12:50

Nemoj dvaput da kažeš hahah