Poruka 'disciplinaca' - Grof nije amnestiran od kazni!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.12.2015.
10:32
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović naći će se na dnevnom redu sednice Disciplinske komisije FS Srbije koja je zakazana za četvrtak.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prethodnu nedelju obeležili su prestupi superligaških trenera koji će se u četvrtak naći na dnevnom redu Sednice Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Kako je već rečeno, trenera Vojvodine Nenada Lalatovića čeka ozbiljna kazna zbog toga što se oglušio o odluku Disciplinske komisije FS Srbije, a sankcije će snositi i trener Crvene zvezde.

Miodrag Božović je za vikend odbio da se pojavi na konferenciji za medije posle pobede njegovog tima nad Čukaričkim, a njegov posao obavio je trener golmana Srđan Maksimović.

"Svaki trener ima obavezu da se pojavi na konferenciji za medije pre i posle utakmice, a Miodrag Božović se posle meča na Banovom Brdu nije pojavio pred novinarima. Umesto njega to je učinio pomoćni trener Srđan Maksimović" objasnio je sekretar DK FS Srbije Milan Mladenović.

Kako je naveo sekretar Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, za prekršaj koji je Miodrag Božović načinio izriče se novčana kazna, što znači da će Grof morati da se odrekne određene svote novca i uplati je u kasu FSS.


Još uvek nije poznato da li će se na dnevnom redu sutrašnje sednice Disciplinske komisije FS Srbije naći i prekršaj koji je Miodrag Božović napravio pre nedelju dana, kada je odbio da napusti trener posle isključenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
savo ODJEBI!
Wednesday, 09.12.2015
15:53
avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Thursday, 10.12.2015
09:13
avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 09.12.2015
11:43

Sto da ga kaznjavaju, dovoljna je kazna to sto je dobio petardu od Borca...

avatar
D.Green4 Black&White
Wednesday, 09.12.2015
11:43

Sta je to za GROFA.... pa on igracima daje plate iz svog dzepa ..... :D Kolika god kazna bila GROF je smeker.... on ce to platiti.... nije problem :D

avatar
ManUtdSrbija
Wednesday, 09.12.2015
11:40

Ima da mu roknu kaznu da ce svima glava da nam se zavrti 360 stepeni i unazad, samo zato sto je trener Zvezde i zato sto znaju da ima love...

avatar
Bata
Thursday, 10.12.2015
14:36

Zato će proći kao Lalatović-uslovna