Poraz Paunovićevih "Orlića"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.11.2014.
16:43
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Reprezentacija Srbije koja će nas naredne godine predstavljati na SP za igrače do 20 godina izgubila je kontrolnu utakmicu u kojoj joj je rival bila mlada selekcija Rumunije.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Izabranici selektora Veljka Paunovića nastavili su sa pripremama za Mundijal na Novom Zelandu koji se održava naredne godine.

Selekcija do 20 godina, sačinjena od reprezentativaca koji su tokom leta branili boje Srbije na EP za omladince u Mađarskoj poražena je danas od mlade reprezentacije Rumunije.

Naši severoistočni susedi slavili su u SC FSS u Staroj Pazovi rezultatom 0:1 (0:1) a jedini gol na utakmici postigao je Katalin Tira već u osmom minutu susreta.

Gosti su poveli posle dobre akcije i intervencije Vanje Milinković-Savića koja nije bila dovoljna da se spreči pogodak spretnog Tire koji je odbijenu loptu poslao u mrežu.

Naši reprezentativci stvorili su veliki broj prilika, kako u prvom, tako i u drugom poluvremenu, ali je selekcija Rumunije organizovanom igrom u odbrani sačuvala prednost slavila minimalnu pobedu.

I pored poraza, selektor Veljko Paunović može biti zadovoljan igrom, a posebno u drugom poluvremenu, kada su Rumuni bili potpuno nadigrani.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke