Poraz od Zvezde zaboravljen, raste optimizam na Banovom brdu

Autor: Beta Beta
četvrtak 10.08.2017.
16:04
Izvor: Beta

Fudbaleri Čukaričkog Ognjen Ožegović i Asmir Kajević složni su u oceni da je njihova ekipa zasluženo pobedila Mladost iz Lučana i da u istom ritmu treba da nastave i u narednim utakmicama.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Strelac jedinog pogotka na sinoćnjem meču, Ožegović, istakao je da je utakmica bila teška, jer je protivnik igrao sa tri štopera, ali da je njegova ekipa odigrala "odlično, posebno u prvom poluvremenu".

"Stvarali smo šanse i isplatilo se u nadoknadi. Oni možda nisu baš zbog taktike pokazali koliko vrede. Mi smo se revanširali za nerešen rezultat na kraju prošle sezone",
rekao je Ožegović za klupski sajt.

Ožegović je rekao i da mu je lakše da igra kad je na terenu sa napadačem Ognjenom Mudrinskim, jer tako Čukarički više napada.

"Odlično smo se uklopili Mudrinski i ja jer smo različiti tipovi igrača. Sledeća utakmica protiv Zemuna treba da bude drugo poluvreme prethodne", zaključio je Ožegović.

Čukarički je sinoć na svom terenu u četvrtom kolu Super lige Srbije pobedio Mladost sa 1:0, a Kajević je ocenio da su "Brđani" kontrolisali utakmicu i da su pokazali karakter posle poraza od Crvene zvezde.

"Bolji smo bili od Mladosti za taj gol, iako smo imali šanse bar za još jedan. Kontrolisali smo utakmicu posebno u prvom delu. Protivnik je u drugom poluvremenu krenuo ofanzivnije, ali nismo se dali i ugrozili smo ih iz kontranapada šansom koja se ukazala Mudrinskom", rekao je Kajević.

Ekipa Nenada Lalatovića će se u nedelju sastati sa Zemunom.

"Idemo na pobedu, jer nas to primiče ciljevima zacrtanim na početku sezone", dodao je Kajević.

Utakmica petog kola izmedju Zemuna i Čukaričkog igraće se u nedelju od 17.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Penal titula
Thursday, 10.08.2017
16:28

Auuuuuuuu, Tralalalalalalatoviću , kad brže !!!!??????nPa za tebe je to vrhunac sreće, kakav crni poraz ....

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 10.08.2017
16:07

Kajevic odličan igrač.