Poraz Lalatovića na debiju

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 14.11.2015.
19:46
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Vojvodina je u prijateljskom meču izgubila u Veterniku od OFK Beograda rezultatom 1:0.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Golom Subašića na samom startu meča OFK Beograd je danas slavio protiv Vojvodine rezultatom 1:0 na terenu SC "Vujadin Boškov" u Veterniku.

Igrao se deseti minut kada je Subašić uspeo da se izbori za loptu u protivničkom šesnaestercu i da odličnim udarcem pošalje loptu pod prečku gola golmana Perića.

To je bilo sve zanimljivije u prvom delu igre, da bi u drugom poluvremenu Vojvodina bila nešto bolji rival, propustila nekoliko prilika, ali rezultat je ostao nepromenjen.

"U prvom poluvremenu smo imali dosta grešaka, tako da sigurno ne mogu biti zadovoljan onim što smo pokazali u tom delu meča. Međutim, u nastavku smo zaigrali neuporedivo bolje, pritisli rivala na njegovoj polovini, nismo mu dozvolili nijednom da ugrozi naš gol i stvorili smo dve-tri stopostotne prilike. Nažalost, nismo ih iskoristili i na tome ćemo morati da radimo.

Ovaj meč mi je mnogo pomogao da steknem uvid u mogućnosti nekih igrača koji kod prethodnih trenera nisu baš mnogo igrali. Još uvek se upoznajemo i verujem da će naša igra biti bolja u Ivanjici"
, rekao je Lalatović nakon meča za klupski sajt.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke