Popović zadovoljan, ''Profa'' preuzeo krivicu za poraz

Autor: Beta Beta
subota 28.11.2015.
18:33
Izvor: Beta

Treneri ''Čuke'' i OFK-a složni - trijumf Čukaričkog je potpuno zaslužen.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović rekao je da je njegov tim danas ubedljivo pobedio OFK Beograd, ali da je rezultat mogao da bude i drugačiji.

"Bila je ovo prava prvenstvena utakmica. Odigrana je po hladnom vremenu i rekao bih zimskim uslovima. Čestitam igračima obe ekipe na korektnoj igri. Rezultat za nas je ubedljiv, ali posle svega što se dogodilo u prvom poluvremenu moglo je da bude i drugačije. Izborili smo se za povoljan ishod i zadržali drugo mesto na tabeli", rekao je Popović novinarima na Omladinskom stadionu.

Čukarički je danas pobedio sa 3:0 u 19. kolu Super lige, pošto je postigao dva gola u prvom poluvremenu. U 66. minutu je zbog dva žuta kartona isključen Nikola Mikić.

"OFK Beograd je klub koji ume da se ponaša i u porazu na krajnje korektan način. To je karakterna osobina velikih i očekujem da OFK ubrzo počne da ostvaruje pozitivne rezultate u prvenstvu", dodao je on.

Trener OFK Beograda Miodrag ''Profa'' Radanović preuzeo je krivicu za poraz na sebe.

"Doživeli smo težak poraz. Čukarički je bolje počeo, a mi smo posle 20. minuta imali nekoliko prilika, ali je utakmica dobila drugačiji tok u poslednjem minutu prvog pokuvremena (gol Petra Bojića). Isključenje Mikića je odlučilo dalji tok utakmice. Preuzimam svu odgovornost za poraz", rekao je Radanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
116 GODINA VELICINE
Saturday, 28.11.2015
19:35

Predsednik Partizana, trener Cukaricana/Brdjana, golman Vozdovcana- Zoran Popovic.