Popović: "Za legende mora da bude mesta u Partizanu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.12.2014.
21:37
Izvor: Sportske.net

Jedan od kandidata za predsednika FK Partizan Zoran Popović demantovao je da se na sednici UO pozivao na podršku državnog vrha i poručio da će u slučaju da nasledi Đurića otvoriti vrata klupskim legendama.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan trebalo bi da dobije novog predsednika do kraja kalendarske godine a među kandidatima za Đurićevu fotelju nalazi se i Zoran Popović.

Član Upravnog odbora dospeo je u žižu javnosti tek nedavno a tokom nedelje na izmaku pojavila se informacija da je na sednici Sekretarijata izjavio kako ima podršku vlasti što mu garantuje mesto u Đurićevoj fotelji.

"To je notorna laž. Na Upravnom odboru nisam rekao ni jednu jedinu reč, a dokaz je zapisnik sa te sednice, što može da posvedoči i generalni sekretar Darko Grubor kod koga se nalaze spisi sa sastanka" demantuje Popović pomenute navode.

Kandidat za predsednika FK Partizan tvrdi da je spreman da finansijski stabilizuje klub i da ga načini evropski organizovanim.

"Kada ja postanem predsednik, radiću na tome da Partizan postane finansijski stabilan, evropski organizovan i na sportskom planu uspešan klub, kako u domaćim, tako i u evropskim takmičenjima" kaže Popović za "Novosti".

Trošenje bivših asova bila je karakteristika čelnika Partizana koji su vodili klub u prethodnom periodu ali Zoran Popović tvrdi da će širom otvoriti vrata legendama iz mlađe garniture.

"U velikoj meri će biti mesta za nekadašnje igrače. Partizan ima velika fudbalska imena kao što su: Ćirić, Mirković, Milošević, Petrić, Kralj i drugi koji sada nisu u klubu. Mislim da za mnoge od njih trebalo da bude mesta u Partizanu" poručuje Popović.

Podsećamo da će odluka o tome ko će naslediti Dragana Đurića na mestu predsednika Partizana biti doneta najranije 23. decembra iako je primarno izborna sednica bila zakazana za 16. decembar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke