Popović: "Utakmica sa Spartakom je prekretnica"

Autor: Beta Beta
četvrtak 22.10.2015.
14:40
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović rekao je danas da njegova ekipa mora ozbiljno da pristupi utakmici sa subotičkim Spartakom i ocenio da je predstojeći meč prekretnica u Super ligi Srbije.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Utakmica 15. kola Super lige između Čukaričkog i Spartaka iz Subotice igraće se sutra od 18.00 na Banovom brdu.

"Igrači će morati da se pripreme da odigraju maksimalno profesionalno i bukvalno da odrade utakmicu na način koji je neophodan da bismo došli do potrebnog rezultata. Utakmica je možda i prekretnica što se tiče stanja na tabeli. Sa pobedom idemo ka vrhu, što ovi igrači svojim kvalitetom i zalaganjem zaslužuju", rekao je Popović, a prenosi sajtbeogradskog kluba.

Popović je rekao da je Spartak "nezgodan protivnik".

"Spartak je vrlo nezgodan tim. Biće to zahtevan susret, kao i onaj protiv Jagodine. Oni igraju agresivno, brzo, ekipa koja će doći ovde sa dva bloka i neće biti lagana utakmica. Ko god ih bude doživeo lagano imaće problema da se adaptira",
kazao je Popović.

On je rekao da za utakmicu sa Spartakom neće moći da računa na povređenog defanzivca Li Adija.

Trener Čukaričkog je dodao njegov tim očekuju tri teške utakmice u predstojećih 10 dana.

"Pred nama su tri teška meča Spartak, kup protiv Mokre Gore i onda Vojvodina. Moramo da vidimo kako ćemo rasporediti 17 igrača koje imamo i da sve to izgleda kako treba pre svega kad je reč o umoru"
, kazao je Popović

Kapiten Čukaričkog Igor Matić rekao je da Spartak u Beograd dolazi motivisan sa željom da se dokaže.

"Analizirali smo ih i iznenadili su me agresvnom igrom. Znaju šta rade. Dobro stoje na terenu i sigurno da nas očekuje jako teška utakmica. Nije fraza. Dolaze u Beograd da se pokažu u što boljem izdanju. Moramo maksimalno ozbiljno da je shvatimo kako bismo upisali tri boda. Da gledamo sebe. Imamo dobar niz, dobre rezultate. Svaka je utakmica bitna i ključna, ali sada je zaista trenutak da pokušamo da uhvatimo priključak za vrh tabele", kazao je Matić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke