Popović: "Utakmica mogla da ode u drugom smeru"

Autor: Beta Beta
petak 23.10.2015.
21:14
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba Čukaričkog Zoran Popović rekao je da su njegovi igrači zaslužili pobedu nad Spartakom ali da je utakmica mogla da ode u drugom smeru kod penala za goste pri vođstvu "Brđana" od 2:0.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović rekao je da je njegova ekipa večeras zasluženo pobedila Spartak, ali da se pribojavao ishoda posle vođstva njegovog tima od 2:0.

"Na poluvremenu smo pričali i ponovili po ko zna koji put da je 2:0 najopasniji rezultat i to se ispostavilo kao tako. Loše smo počeli drugo poluvreme, sve do penala za Spartak. To je bio opasan momenat po nas, mogla je utakmica lako da ode u drugom smeru, jer su igrači mislili 'lako ćemo'. Na svu sreću golman je odbranio, ekipa se digla, pa je do kraja sve bilo u redu", kazao je Popović novinarima posle utakmice.

Čukarički je večeras na svom stadionu sa 3:0 savladao Spartak u prvoj utakmici 15. kola Superlige Srbije.

"S druge strane, mojim momcima svaka čast, jer za malo vremena uspevaju da se oporave... Mislim da smo na kraju zasluženo pobedili Spartak, koji sigurno ne zaslužuje poziciju na tabeli koju zauzima. Imaju iskusne i veoma dobre igrače, dvojicu iz ekipe sa Novog Zelanda kada je Srbija postala prvak sveta", kazao je Popović.

"Brđani" su se nakon trijumfa nad Spartakom popeli do treće pozicije na superligaškoj tabeli ali će od učinka Partizana zavisiti hoće li na njoj ostati nakon što 15. kolo bude kompletirano.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke