Popović: "Titula odgovor spekulantima"

Autor: Beta Beta
sreda 13.05.2015.
23:23
Izvor: Beta

Prvi čovek FK Partizan Zoran Popović poručio je da osvojena titula predstavlja odgovor svima koji su optužili novu Upravu za podrivanje kluba i pravljenje terena da titula ostane na "Marakani".

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Predsednik Partizana Zoran Popović rekao je danas da su crno-beli osvajanjem 26. šampionske titule pokazali da imaju najbolji tim i da je imenovanje Zorana Milinkovića za šefa stručnog štaba bio pravi potez.

"Pokazali smo da imamo najbolji tim i najboljeg trenera i da je njegovo imenovanje pravi potez. Napad na Ligu šampiona je bilo moje predizborno obećanje i stojim iza toga. Naredne sedmice ćemo razmatrati eventualni spisak pojačanja i videćemo koga ćemo angažovati", kazao je Popović novinarima u Kruševcu.

Partizan je pobedom nad Napretkom u Kruševcu od 2:0 dva kola pre kraja osigurao šampionsku titulu.

Crno-beli su zimus promenili Upravu kluba, a u javnosti se spekulisalo da je ona postavljena kako bi Crvenoj zvezdi prepustila trofej prvaka države.

"Ovo je moj odgovor njima", kratko je odgovrio Popović.

Potpredsednik kluba Milorad Vučelić, koji je i ranije bio u Upravnom odboru, kazao je da mu je ovo najdraža titula u karijeri.

"Ovo je titula svih nas iz uprave, ne samo polovine. Pokazali smo da smo najbolji tim na zelenom polju, gde se to inače i radi. Ne sećam se koja mi je ovo titula kao funkcioneru, ali mi je svakako najdraža", rekao je Vučelić.

Partizan je od raspada SFRJ osvojio 15 šampionskih titula, dok je od osamostaljenja Srbije 2006. godine Partizan sedam puta slavio šampionski naslov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dusan Petrovic
Thursday, 14.05.2015
01:59

Covek koji se krije iza titule za koju nema ama ni gram zasluge,a sledece sezone ce da bljuje vatru I da tera trenere I igrace samo da zadrzi svoju fotelju

avatar
Thursday, 14.05.2015
00:01

A svaka cast na tituli, vasim napornim radom izgradjen je ovaj tim, doveli ste prava pojacanja i nije da je konkurenciaj bila slaba, oni su do poslednjeg kola(koje tek treba da se igra za koju nedelju) bili teski rivali, i nije da se nije znalo ko ce u LS tj kvaliikaciaj al to mu je isto, na pocetku sezone jer Zvezda smao da josj poklone sedmicu an lotou a i tad pitanje je da li bi se izvukla, i to sto ste za dva mesec anapravili dug od 5 000 000 prodajom dovjce glavnih igraca, vi ste ipak smenili onog loseg trenr ai doveli pravog strucnjaka... xD

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 13.05.2015
23:52

A sad ipak nije samo polovine:-p

avatar
Thursday, 14.05.2015
00:03

cestitke na tituli, nadam se da cemo je uzeti sledece sezone, sad se nadamo drugom mestu, ali sledece Brdjani idu na prvo, pa dokle doguramo.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 14.05.2015
11:44

Hvala:-D Zelim vam da se dobro predstavite u Evropi ovog leta, a ako Bog da, cak i na jesen da se takmicite u jednoj od grupa LE:-)

avatar
Povratak kraljaBAN20
Thursday, 14.05.2015
00:56

Popović ujedinitelj :D