Popović potvrdio, Partizan dobija i sportskog direktora!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.10.2015.
18:28
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Predugo je ova pozicija bila upražnjen a u Partizanu, pa mnogi smatraju da je i to jedan od razloga posrtanja crno-belih ove jeseni. Ipak, rešenje je na pomolu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Predsednik Partizana Zoran Popović oglasio se danas u razgovoru za TV Partizan, povodom promene na klupi crno-belih.

Kao što znate, Zorana Milinkovića je nasledio Ljubinko Drulović, a Popović je o odlazećem treneru imao samo reči hvale.

''Upravni odbor je jednoglasno izabrao Ljubinka Drulovića za novog šefa stručnog štaba.

Pre svega, želim da se zahvalim Zoranu Milinkoviću na izvanrednom uspehu sa Partizanom, on je ostvario sve ciljeve koje je Upravni odbor pred njega postavio, znači osvojio šampionsku titulu, a onda i direktno ušao u Ligu Evrope.

Nažalost, rezultati u domaćem prvenstvu nisu bili zadovoljavajući, pa smo napravili dogovor sa njim o sporazumnom raskidu odnosa i danas na Upravnom odboru postavili Ljubinka Drulovića''
, rekao je Popović.

On je Partizanove kikseve u domaćem šampionatu nazvao ''neobjašnjivim'', uveren da crno-beli imaju kvalitet, što su već potvrdili na evropskoj sceni.

''Kad je u pitanju domaće prvenstvo, rezultati su neobjašnjivi. Ako pogledamo samo poslednju utakmicu, u kojoj smo u prvih 45 minuta igrali jednu evropsku utakmicu, fenomenalnu u svim fazama, bez greške, gde smo mogli da damo četiri, pet golova, u drugom se isti ti igrači ne prepoznaju i to je za mene neobjašnjivo.

Svoj potencijal mi pokazujemo u Evropi, gde ostvarujemo sjaje rezultate, ali nam u domaćem prvenstvu nam ne ide ništa od ruke, ali i nedostaje sreće. Naravno, ne možemo da se vadimo na sreću, ali nadam se da će ovbo današnje rešenje pomoći da se vratimo na put uspeha'',
istakao je Popović.

Na kraju, predsednik kluba iz Humske je potvrdio da će u najskorije vreme biti izabran i novi sportski direktor kluba.

''Poznato je da Partizan ima upražnjeno mesto sportskog direktora i u poslednja dva meseca intentzivno radimo na rešenju tog pitanja. Danas smo odlučili da u narednih desetak dana održimo sednicu Upravnog odbora sa tom tačkom dnevnog reda i iznesemo predlog za tu funkciju.

Naravno, ja ne znam da li ćemo tada moći da ga postavimo, ali znamo svi da je to mesto potrebno, kako bi se postizali adekvatni rezultati''
, zaključio je Popović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mileta
Thursday, 15.10.2015
20:05

Cisto ispiranje mozga navijacima.Svi dobro znamo da je prelazni rok mogao kvalitetno da se obavi i bez sportskog direktora.Da su dovedena 3-4 kvalitetna fudbalera od imena sa kojima se licitiralo mi bi ovu JSL gazili bez problema i plasirali bi se u LS.nOvaj prelazni rok sam mogao da obavim i ja jer se videlo vec protiv Steaue sta nam fali.Ne mogu i ne zelim da verujem da neko moze biti toliki laik i nepoznavalac fudbala da umesto zadnjeg veznog, napadaca i levog beka dovede 2 leva beka i jednog krilnog igraca.nZnaci nije to nepoznavanje materije vec cisto sabotiranje,trenera koji je poprilicna neznalica i nije imao petlju da se suprotstavi upravi.nNista tu ne bi promenio ni sportski direktor,jer znamo da nikoga kvalitetnog ovi ne bi doveli.nMilinkovic je obavio zadatak bas onako kako to odgovara novoj upravi,bodovna razlika je nedostizna.Samog Gvardiolu da nam dovedu nema teorije da ih stignemo,jer ce verovatno zatvoriti sve utakmice do kraja,a mi cemo i dalje kiksati.nProblem je sto nismo obavili pripreme kako treba,izgledamo fizicki icrpljeno i nemamo snage ni za 45 minuta igre.nSto se tice novog trenera imace od mene jedan veliki plus ako igraca sa brojem 10 preseli na klupu.Ako taj igrac i dalje bude u prvih 11 imace od mene jedan ogroman minus ma koliki partizanovac bio.nBojim se da ce se trenerska epizoda Drulovica u Partizanu vrlo brzo zavrsiti jer ce mu postaviti nemoguc zadatak da osvoji titulu.nIstrosice jos jednog Partizanovca i ispljuvati ga bas kao sto je bio slucaj sa Stanojem,Jokanom i Nikolicem.

avatar
ujka Vanja
Thursday, 15.10.2015
20:02

Naravno ime mu je Milos Vazura.Daleko bilo,ako Tomic bude sportski direktor moracu da skinem kapu upravi.Mada postavice nekog koji ce da ubrza unistenje kluba,postavili su Drulovica za trenera,zato jer znaju da smo mi navijaci dovoljno izrevoltirani sto Zvezda bezi 12 bodova,(a ne bi toliko bezala da je Drulovic angazovan u martu umesto Kize),i zato nisu smeli da angazuju drugog trenera iz JSL.

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 15.10.2015
23:30

Bežimo 11 bodova uz meč manje, dakle 14 kad dobijemo Vošu

avatar
ujka Vanja
Friday, 16.10.2015
10:38

A u slucaju da Rad i Vosa odigraju bar upola kao protiv nas?Jer opste je poznato da protiv nas sve ekipe daju 120% mogucnosti.

avatar
Petar Petar
Thursday, 15.10.2015
19:41

Sad ne morate ni da ga imate. Koji ce vam sad kad ga niste imali kad je trebalo da se radi prelazni rok, nego ste napravili tim sa deset krilnih fudbalera i ni jednom pozicijom vise?

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 15.10.2015
19:30

nije trener kriv sto igraci nece da igraju. najveca glupost ga je otpustiti! amaterizam uprave! covjek je odlicno vodio partizan svo ovo vrijeme! sad kad dođe ljubinko moze sve u evropi da padne u vodu! zasiceni igraci partizana sto se tice lige i gotovo...

avatar
ujka Vanja
Thursday, 15.10.2015
20:03

Kiza je podneo ostavku.A ima razlike kada trener sam podnese ostavku i kad dobije otkaz.

avatar
-RVT- 1899/1945/1983
Friday, 16.10.2015
08:41

Овде те разлике баш и нема јер би га чак и ови душмани свакако отпустили овај пут- једино у финансијском смислу није баш свеједно како неко одлази са места тренера:-):-)

avatar
Aleksandar El Matador
Thursday, 15.10.2015
19:14

Ja lično bi voleo Mijatovića ili Kežmana za Sportskog direktora!

avatar
ujka Vanja
Thursday, 15.10.2015
20:04

Auu Kezman bi bio ne odlicno,ali bas dobro resenje,Vosi je doveo Delaca,Vranjesa,Vukcevica,izmedju ostalih.Ali po meni ako bi doveli Mijata ili Tomica to bi bilo ekstra resenje.Mada koliko lepo zvuci toliko je i nerealno.

avatar
baldekeita
Friday, 16.10.2015
17:52

Tomic hoce da bude trener,a Mijat je nedavno kod Pantica izjavio da nema nameru da skoro napusta Spaniju i da se vraca u Partizan.Ja sam ranije pricao o Zahovicu,a posto je on igrao sa Drulovicem u Portugalu(i za Benfiku i za Porto) mozda ipak i on bude u opticaju.Suska se da je Nadj u kombinaciji,a to me bas i ne raduje.

avatar
-RVT- 1899/1945/1983
Friday, 16.10.2015
08:42

И (Јагоша) Вуковића је довео, али он се није предуго задржао...