Popović potvrdio ostavku i poručio: "Za kraj da probijemo bedem Ivanjičana"

Autor: Beta Beta
petak 04.03.2016.
13:42
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović rekao je danas da njegova ekipa mora da ispravi greške iz prethodne dve utakmice i pokuša da zabeleži pobedu protiv Javora u 25. kolu Super lige Srbije.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

"Utakmica protiv Javora će biti jedna od klasičnih na Banovom brdu gde će gost doći sa željom da se odbrani i uzme neki bod. Biće slično kao protiv Voždovca i Metalca. Gotovo sigurno će igrati sa duplim bedemom na 30-40 metara od gola i moraćemo to da probijemo. Moramo da nađemo rešenje i da ispravimo greške koje smo pravili u prethodnim mečevima", rekao je Popović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri Čukaričkog igraće u nedelju od 14 časova protiv Javora, utakmicu 25. kola Super lige Srbije. To će biti poslednja utakmica Popovića na klupi "brđana", pošto je odlučio da napusti klub iz privatnih razloga.

"Javor je stabilan tim, ekipa je dugo zajedno. Moramo da budemo smireni i strpljivi, da znamo kako da dođemo do njihovog gola. Iz više razloga moramo da budemo na našem prepoznatljivom nivou", rekao je Popović.

Fudbaler Čukaričkog Nenad Mirosavljević rekao je da je najmanje što ekipa može da uradi na poslednjoj Popovićevoj utakmici je da ostvari pobedu.

"Biće izuzetno teška utakmica. Javor je ekipa koja zaslužuje maksimalno poštovanje. Igraju u polufinalu Kupa a jedna od prepreka na tom putu smo im bili i mi. Znamo njihove kvalitete, oni su spoj mladosti i iskustva i znaju da igraju dobro na rezultat, a to je otežavajuća okolnost", rekao je Mirosavljević.

Napadač Andrija Pavlović ocenio je da će se Javor braniti u nedeljnoj utakmici, ali da će njegova ekipa ići na pobedu. Čukarički nema pobedu u poslednjih pet utakmica.

Upitan zbog čega ekipa igra lošije u prolećnom delu šampionata, Pavlović je rekao da je to zbog jakih utakmica na pripremama.

"Na Kipru smo igrali protiv ozbiljnih evropskih ekipa, ali se u Srbiji igra drugačiji, defanzivniji fudbal. Pa sm bili malo zbunjeni u nekim utakmicama", rekao je Pavlović.

Posle 24 kola Čukarički je treći na tabeli sa 38 bodova, a Javor zauzima osmo mesto sa 31 bodom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke