Popović poručio igračima: ''Momci, uživajte, Zvezdi neće biti lako!''

Autor: Beta Beta
subota 05.12.2015.
12:54
Izvor: Beta

Trener Čukaričkog Zoran Popović rekao je danas da njegove fudbalere očekuje veoma teška utakmica protiv Crvene zvezde, ali da bi u taj meč trebalo da udju opušteno i da uživaju u njemu.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Čukarički će sutra u derbi utakmici 20. kola Super lige na svom stadionu dočekati Crvenu zvezdu.

"Kada pogledamo pozicije na tabeli shvatamo da je ovo mali gradski derbi, jer se sastaju prva i druga ekipa na tabeli. Siguran sam da će obe ekipe igrati dobro.

Uvek su utakmice sa Zvezdom bile teške, jer je to jedan veliki klub u svakom pogledu, ali moji igrači treba se opuste i da uživaju u, verujem, dobrom meču. Ni nama, ni njima neće biti lako",
rekao je Popović novinarima u Beogradu.

Ekipa sa Banovog brda zauzima drugo mesto sa 35 bodova, 18 manje od prvoplasirane Zvezde.

"To što smo i mi i oni eliminisani iz Kupa ne znači ništa. Mi smo odigrali nerešeno, pa smo izgubili na penale u kojima se nikada ne zna pobednik. Njihov ubedljiv poraz od Borca je morao jednom da se desi.

Možda ne baš tako ubedljivo, ali je poraz morao da se dogodi. Siguran sam da će trener (Miodrag) Božović uspeti da podigne ekipu za sutrašnju utakmicu"
, ocenio je Popović.

"Nema tu ništa toliko negativno kod njih. Nije na mestu pričati o nečem negativnom kod njih posle 16 pobeda i kada u prvenstvu drugoj ekipi beže 18 bodova...", dodao je on.

Popović je rekao da je ekipa Zvezde dobro ukomponovana i da od svakog igrača preti opasnost.

"Možda nemaju onaj standardni tim koji je stalno pobeđivao, ali su u svakom slučaju opasni. Da li je došlo do pada... Pa sve ekipe su blagom padu posle napornih utakmica. Mi smo prethodna dva meseca dobro izgurali, ostvarili sedam pobeda i tri remija. Želimo na dobar način da privedemo polusezonu kraju", kazao je Popović.

On je pozvao navijače da sutra dodju na Banovo brdo i podrže Čukarički.

Kapiten Igor Matić rekao je da njemu i saigračima ne nedostaje motiva pred sutrašnju utakmicu.

"Motiva imamo uvek u ovakvim utakmicama. Oni igraju jako dobro, posle dosta godina igraju na pravi način, međutim, mi bismo trebali da gledamo sebe. Priča se da nemamo šta da izgubimo, ali to nije tako. Moramo da nametnemo naš stil igre... ja verujem u to da možemo, pa na kraju neka pobedi bolji", rekao je on.

"U svakom slučaju, mislim da će pobediti ekipa koja bude bolje ušla u utakmicu", dodao je on.

Utakmica 20. kola Super lige Srbije između Čukaričkog i Crvene zvezde igraće se sutra od 16.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke