Popović: ''Pobeda kako znamo i umemo''

Autor: Beta Beta
petak 26.02.2016.
15:49
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović rekao je danas da njegovu ekipu očekuje jedno od najtežih gostovanja u Super ligi Srbiji, ali je dodao da će učiniti sve da se protiv Radnika iskupi za kiks iz prvog kola prolećnog dela šampionata.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

"Idemo na stvarno teško gostovanje, sigurno jedno od najtežih u prvenstvu. Dobar tim, klub, koji ima dobru atmosferu, sa navijačima iz tog grada koji žele da Radnik igra dobro i agresivno. Očekuje nas težak meč u svim segmentima. Gledaćamo da budemo što bolji i da se iskupimo za kiks u prvom kolu protiv Metalca", rekao je Popović na konferenciji za novinare.

Čukarički sutra gostuje Radniku u Surdulici u utakmici 24. kola Super lige Srbije.

Ekipa s Banovog brda je treća na tabeli sa 28 bodova, dok je Radnik deseti sa 27 bodova.

"Trudićemo se da odigramo dobru utakmicu. U odnosu na meč protiv Metalca biće promena u sastavu, kao što sam prošle nedelje i najavio", rekao je Popović.

Fudbaler Čukaričkog Nenad Mirosavljević rekao je da njegova ekipa mora da odigra mnogo bolje nego protiv Metalca s kojim je remizirala 1:1.

"Posle kiksa protiv Metalca gde nismo ostvarili planirano, moramo da odigramo mnogo bolje u Surdulici i da pokušamo da popravimo utisak iz premijernog meča. Uvažavamo i poštujemo ekipu Radnika koja ima dobre igrače i dobrog mladog trenera. Očekujem dobar meč i naš dobar rezultat",
rekao je Mirosavljević.

Utakmica izmedju Čukaričkog i Radnika igra se sutra od 14.00.

Novinari su, na kraju, želeli da čuju mišljenje Popovića i Mirosavljevića o predstojećem 150. "večitom derbiju" izmeju Partizana i Zvezde.

"Derbi uvek donosi nešto posebno. Predstojeći ne odlučuje o šampionu, poretku na tabeli i nema tu vrstu naboja, jer Zvezda ima veliku prednost. Očekujem kvalitetan susret... Lično mislim da će biti nerešeno", rekao je Mirosavljević.

Prema rečima trenera Čukaričkog, prednost je na strani Zvezde ako se gleda forma, atmosfera u timu, stanje na tabeli.

"Gledajući kompletno, mislim da je Zvezda u boljem stanju, ali mislim da je Partizan 'ranjeni lav' koji će pružiti svoj maksimum i uradiće sve kako bi Zvezda odigrala sutra možda i najtežu utakmicu sezone", rekao je Popović.

"Biće neizvesno, igraće se za ponos i mislim da je teže u ovom momentu treneru Miodragu Božoviću. Moraće da upozori igrače na opasnosti derbija u ovoj situaciji. Partizan će, samo ako pronadje idealno rešenje, na neki način pokušati da spasi sezonu ovom utakmicom. Vrlo je blizu nerešenog, jer svaka ekipa ima svoje adute koje čuva u svlačionici", dodao je Popović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke