Popović: "Partizan je bio i biće šampion!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.03.2015.
20:51
Izvor: Sportske.net

Nakon dva meseca od preuzimanja funkcije predsednika FK Partizan Zoran Popović je sumirao utiske o onome što je do sada urađeno i izneo očekivanja za budući period. Dug crno-belih je nadoknadiv, sponzorski pul je u procesu stvaranja, a Partizan će 'ostati

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Prvi čovek fudbalskog kluba Partizan Zoran Popović sumirao je u izjavi "Novostima" utiske vezane za prva dva meseca bitisanja na funkciji predsednika kluba iz Humske.

Predsednik crno-belih govorio je o gorućim temama, o dugovanjima kluba, privlačenju sponzora i investitora, ali i o takmičarskim ambicijama ekipe u vremenu koje sledi.

"Imamo određeni plan po kojem radimo. Trebalo bi, pre svega, vratiti poverenje investitora u domaći fudbal, a to se ne može uraditi za mesec dana. Siguran sam da ćemo tokom godine polako, ali stabilno i dugoročno na pravim osnovama početi da gradimo i novi sponzorski pul, koji ima iste želje i ambicije kao mi" počeo je priču Zoran Popović.

Nedavno je obelodanjeno da Partizan duguje nešto više od 14 miliona evra što, prema rečima predsednik crno-belih, nije prevelika suma ako se radi planski.

"Dug od 14 miliona evra nije mali, ali nije ni veliki. Ako imate jasnu viziju projekata na kojima radite, stvarate dobar igrački kadar i rezultate, onda će i njegovo smanjivanje biti brže od predviđenog. Pregovaramo sa ozbiljnim stranim i domaćim partnerima koji su zainteresovani za ulaganja u klub, ali ništa ne može da se realizuje preko noći" ističe Popović.

Nastavak takmičenja u Jelen Superligi ukazao je na to da zaliha od 6 bodova sa pauze možda neće biti dovoljna da se bez problema dođe do titule. Predsednik Partizana ističe da su crno-beli bili i ostaće šampioni.

"Ovi momci imaju žar i energiju za osvajanje titule i pohod ka Evropi, što je najvažnije. Mi ćemo se truditi, i oni su se uverili da na tome i radimo, da oni imaju sigurnu bazu kroz redovna primanja. Partizan je bio i biće šampion!" poručuje Popović.

Budući planovi aktuelnog rukovodstva vezani su i za ulaganja u omladinsku školu, konkretno u izgradnju internata u SC Teleoptik kako bi najtrofejniji klub samostalne Srbije nastavio da stvara vrhunske igrače.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Max Bunker MB
Tuesday, 10.03.2015
21:59

Ama bre idi iz Partizana pa negde na drugom mestu prodaj svoju maglu. O kom stvaranju dobrog igrackog kadra pricas, pa vi ste Partizan strasno oslabili za samo nekoliko dana. Vi da ste sposobni da nesto napravite kako treba ne bi svoje firme upropastili i ojadili banke uzimanjem nepovratnih kredita po partijskim direktivama. NAPRED PARTIZAN, UPRAVA NAPOLJE!!!

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Tuesday, 10.03.2015
22:41

UPRAVA NAPOLJE!!!